Wednesday, July 3, 2013

...My Favourite Makeup Brand - bareMinerals.

Jos tapahtuisi niin, että minulla olisi vain yhden meikkibrändin tuotteita käytettävissäni, valitsisin ehdottomasti bareMineralsin. BM:n tuotevalikoimasta löytyy niin paljon tuotteita, joista on tullut ehdottomia lemppareitani ja joita ilman arkimeikkini ei sujuisi niin mutkattomasti. Käyn läpi nyt kaikki bareMinerals-tuotteet, jotka meikkikokoelmastani löytyy. Toki kaikki tuotteet eivät ole suosikkejani, mutta ne pääsevät silti tähän postaukseen. Käyn tuotteet läpi jotakuinkin siinä järjestyksessä, kuin niitä meikatessa käyttäisin.

Meikinpohjustajat


bareMinerals Prime Time Oil Control 30ml
Tämä on ollut nyt kesähelteillä ehdoton pohjustaja! Auttaa rasvaista ihoani pysymään mattana huomattavasti kauemmin. Itse primer on sellaista läpinäkyvää geeliä, jota levitän t-alueelle. Primerin tulee asettua hetken, jolloin iholle tuntuu jäävän kevyt kalvo. Tämä kalvomainen tunne iholla ei ole ehkä se kaikista ihanteellisin, mutta se tunne onneksi katoaa pian eikä sitä päivän aikana enää huomaa. Ehdottomasti n. 18€ hintansa väärti. Plussaa vielä kätevästä pumppupullosta.

bareMinerals Prime Time 15ml
Sain tämän meikinpohjustajan Starter Kitin mukana ja se on siis siitä syystä näytekoko. Tämä pohjustaja on se ns. tavallinen versio, joka tähtää huokosten peittämiseen ja kuivien kohtien kosteuttamiseen. Tuote ei siis oikein sovellu minun iholleni, eikä se pidennä minun ihotyypilläni meikin kestoa. Kuitenkin mukavan tuntuinen tuote kasvoille ja kuivempi ihoisilla varmaan toimivampi tuote.

bareMinerals Prime Time Eyelid Primer 3ml
Tämä luomiväripohjustaja on kyllä laadultaan ihan passeli ja verrattavissa esim. Too Facedin Shadow Insuranceen, mutta hinta tällä tuotteella on jotakin ihan järkkyä. 3ml minituubi maksaa n. 15€ ja se on oikeasti se täysikokoinen tuote! Jos pohjustajaan laittaa muutaman euron lisää, saa sillä jo yli kolme kertaa enemmän tuotetta esim. Urban Decaylta tai Too Facedilta.


Meikkipohjat


Meikkipohjista käytän Fairly Lightia, neutraalia vaaleaa sävyä sekä Fairia, kylmää vaaleaa sävyä. Sävyt ovat hieman erilaisia READY-sarjassa kuin irtopuuterisina, mutta melko lähellä toisiaan ja minulle ne olivat molemmissa sarjoissa ihan passeleita sävyjä. Mineraalimeikit ovat onneksi hieman anteeksiantavampia sävyjensä puolesta!

bareMinerals Original-meikkipohjat
Original on se alkuperäinen meikkipohja, joka jättää hieman hehkuvan lopputuloksen. Tämä meikkipohja pystyy tuomaa sitä luonnollista hehkua myös rasvaiselle iholle, mikä tavallisissa meikkivoiteissa yleensä tarkoittaa sitä, että naama näyttää tunnin päästä järjettömän rasvaiselta. Peittävyys on hyvä ja meikki näyttää iholla hyvin luonnolliselta ja iso plussa 15 suojakertoimesta!

bareMinerals Matte-meikkipohja
Mielestäni tämä ei pidä ihoa sen mattaisempana kuin Original-versio, mutta tästä meikkipohjasta puuttuu vismutti, joka tuo sen hehkun kasvoille. Jollekin tämä on ilouutinen, sillä vismutti saattaa aiheuttaa kutinaa iholla. Tämä mattaversio ei lukeudu suosikkeihini, sillä peittävyys ei tässä pohjassa ole yhtä hyvä kuin Originalissa. Tässäkin pohjassa on suojakerroin, joka on aina iso plussa.

bareMinerals READY-meikkipohjat
Nämä ovat tämänhetkisiä lemppareitani! Erityisesti sävy R170 on aivan nappi minun kesäiholleni, joka ei varsinaisesti rusketu, mutta sävy on hieman muuttunut talven kalmankalpeudesta, jolloin taas sävy R110 on loistava. Pannussa R170 näyttää hirmu keltaiselta, joten olin aluksi epäileväinen sävyn suhteen, mutta epäilyt osoittautuivatki täysin turhiksi. READY-pohjien parhautta on niiden käyttämisen helppous. Nämä ovat myös huomattavasti helpompia ottaa mukaan matkalle. Peittävyyttä saa mielestäni todella nopeasti, joka taas nopeuttaa aamutoimia mukavasti. Suojakerroin on kohonnut jo 20. Tämä on SE OIKEA meikkipohja minulle. Kestää hyvin kasvoilla ja pitää mattana, ei tuki huokosia, mutta peittää ne, what's not to love?


Puuterit


bareMinerals Mineral Veil
Irtopuuterinen versio on oikeastaan todella mainio ja kuvassa oleva Starter Kitin mukana tullut pikkupurkki veteleekin ihan viimeisiään. Se on hyvin hienoa ja ei näytä iholla yhtään puuteriselta. Häivyttää mukavasti huokosia ja pitää mattaisena. Ja jälleen iso kiitos suojakertoimesta!

bareMinerals READY SPF 15 Touch Up Veil
READY-versio hakkaa jälleen alkuperäisen version. Uskallan todeta, että tämä on paras puuteri, jota olen koskaan käyttänyt! Samat hyvät puolet kuin alkuperäisessä versiossa, mutta pakkaus tekee tästä puuterista vieläkin paremman. Ehdoton suosikkini! Pannu paistaa jo läpi ja tätä tulen ostamaan, kun olen käyttänyt ensimmäisen kompaktin loppuun.


Peiteaineet


bareMinerals Multi Tasking-peiteaineet
Näihin irtonaisiin peiteaineisiin en ole ihan täysin hullaantunut, sillä niissä ei ole mielestäni tarpeeksi peittokykyä yksinään. Olen käyttänyt näitä asettamaan muut voidemaiset peiteaineet ja tähän tarkoitukseen ne sopivat kyllä, jolloin peitevoide pysyy hyvin paikoillaan ja peittokyky paranee. Well Rested-sävy on suunnattu tummille silmänalusille ja Bisque on sellainen perussävy, joka käy omasta mielestäni paremmin punaisten kohtien peittämiseen. Kiinnostaisi kokeilla tästäkin voidemaista READY-versiota.


Aurinkopuuterit


bareMinerals All Over Face Warmth
Tämän tuotteen sain Starter Kitin mukana, mutta en ole oikein koskaan osannut käyttää tätä. Annostelu on hieman hankalaa irtopuuterin kanssa ja sen kanssa on oltava tarkkana, sillä vaalea iho näyttää helposti likaselta aurinkopuuterin kanssa. En oikein siis pidä tästä tuotteesta.

bareMinerals READY Bronzer The Skinny Dip
En ole koskaan ollut hyvä käyttämään aurinkopuutereita, sillä ne ovat yleensä liian tummia kasvoilleni. Tämä tuote kuitenkin muutti senkin asian. Tästä on tullut suosikkini saman tien. Sävy on melkoisen vaalea, joka ei tummemmille ihonsävyille ole ehkä hyvä juttu, mutta minulle tämä sävy on aivan loistava. Lopputulos on kerrankin luonnollinen! En ennen käyttänyt aurinkopuuteria arkimeikissä juuri koskaan, mutta nyt sekin kuuluu meikkirutiinini. Suosittelen tätä vaaleahipiäisille lämpimästi! Itse käytän tätä hienoiseen varjostamiseen, sillä puuteri on melko matta. Pientä shimmeriä on valoa vasten huomattavissa, mutta mitään kimalteita ei kasvoille jää.


Luomivärit


bareMinerals Eyeshadow
Nämä ovat laadultaan oikein hyviä luomivärejä. Omia suosikkisävyjäni ovat Flaunt ja Vanilla Sugar, joilla saa loihdittua todella kivan arkimeikin. Ongelmana näissä on jälleen irtonainen koostumus. Väri ei tule esiin yhtä pigmenttisenä kuin kiinteät luomiväreissä. Näitä on myös ihan mahdotonta ottaa mukaan minnekään ellei halua meikkaamisen olevan täyttä sotkua. Kiinnostaisikin kokeilla READY-luomivärejä, mutta toistaiseksi vastaan ei ole tullut sellaista palettia, jonka ehdottomasti haluaisin.


Rajauskynät


bareMinerals Big % Bright Eyeliner Granite
Minulle on siunaantunut vain tämä yksi rajauskynä ja se onkin ehdoton suosikkini. Sävy on mukava neutraali tummaruskea, joka sopii hyvin joka päiväiseen meikkiin. Ihan loistavan tästä kynästä tekee sen pehmeys eli se on helppo saada luomille. Lisäksi kestää hyvin, mutta on helppo pestä pois. En ole vedenkestävien silmämeikkien ystävä ja minun harmikseni Big & Bright kyniä ei ilmeisesti enää myydä ja tilalle on kyhätty vedenkestävä kynä. Buuu....

HuulikiillotbareMinerals Buxom Lip Polish Vanessa
Tämä Buxom-kiilto oli hutiostos minulle. Buxom kiiltojen kuuluu turvottaa huulia, joten se tuntuu huulilla kylmältä. En pidä yhtään tästä efektistä ja kaiken lisäksi sävy on ihan mahdoton saada levittymään kauniisti hirmuisen pigmenttisyyden takia. Ei minun juttuni.

bareMinerals Natural Lip Gloss Sangria
Tämä huulikiilto on taas ihan kelpo tuote! Ei tunnu huulilla liian tahmealta ja persikkainen sävykin on oikein mukava. Jostain syystä en kuitenkaan tartu tähän tuotteeseen kovin usein. Johtunee luultavasti siitä, että kyseisessä sävyssä on paljon kimalletta (joka ei kuitenkaan tunnu huulilla) ja itse pidän enemmän creme-tyyppisistä sävyistä huulilla.


Meikkisiveltimet


Precision Face
Ihan kiva synteettinen sivellinen, jonka ostin READY-pohjan kaveriksi. Käytän tätä kuitenkin melko harvoin, sillä pidän enemmän EcoToolsin matkakabukin antamasta lopputuloksesta. Tällä siveltimellä pitää häivyttää pidempään, jotta meikki ei näytä liian puuteriselta.

Full Flawless Face
En pidä tästä siveltimestä yhtään, sillä sen aitokarvaiset harjakset ovat liian karheita kasvoja vasten ja se aiheutti minulla iholla hirmuista kutinaa. Vaihto synteettiseen kabukiin auttoi kummasta.

Flawless Face
Tämä on samaa luokkaa edellisen kanssa, mutta tätä sivellintä ei varsinaisesti hangata ihoa vasten, joten tämä voisi toimia ihan kelpo puuterisiveltimenä. Tykkään kuitenkin tällä hetkellä EcoToolsin synteettisestä Bronzer-siveltimestä.

Max Coverage Concealer
Tätä sivellintä käytän aina bM-peiteaineiden kanssa ja se toimii mainiosti. Satun pitämään synteettisistä siveltimistä kasvoilla enemmän kuin aitokarvaisista.

Brow
Tämä on ehdottomasti paras kulmakarvasivellin mitä olen kokeillut! Käytän tätä siis ihan joka kerta kun meikkaan. Tarpeeksi jämäkkä ja karhea ja kulmat saa helposti sudittua samalla muotoonsa. Tässä siveltimessä aitokarvaisten jouhien karheus on ehdoton plussa!


The Buffing Eye
Tämä on hyvä sivellin, kun koko luomelle levitetään luomiväriä. Tämä taitaa olla aitokarvainen sivellin, mutta hyvin pehmeä sellainen. Tykkään!

Wet/Dry Eyeshadow
Tämä sivellin on taas niin inhottavan karhea, etten pidä tästä yhtään. En todellakaan halua raastaa silmäluomia tällaisella siveltimellä, vaikka muoto tässä siveltimessä on loistava.


Huhhuh, siinä ne nyt ovat. Tulipahan kilometripostaus :D
Kysykää, jos haluatte tietää jostakin tuotteesta tarkemmin!

4 comments:

 1. Ompa sulla paljon bareMineralsin tuotteita! Ja ite pohdin vieläki millon uskaltaisin ostaa sen Mineral Veilin meikkipohjan kaveriksi...

  Ei mutta oon kans tykänny hirmu paljon bareMineralsin pohjasta, oon käyttäny Originalia nyt siis muutaman kuukauden ja näillä näkymin tuun ostamaan sitä jatkossakin :) Oon vaan yrittäny saada käytettyä vanhaa puuteriani pois ennen kuin ostan Mineral Veilin. Ootko käyttäny Veiliä myös pohjustukseen? Toimiiko hyvin siinä? Ja onko se todella väritön tuote eli ei oo liian tumma Fair-pohjan kanssa?

  Niin joo ja kiinnostaisi kans tietää kauanko sulla yleensä kestää yksi purkki käytössä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. En oo itseasiassa edes tajunnut, että tuota Veiliä voisi pohjustamiseen käyttää :D Tuo tavallinen eli juuri se väritön ei mun mielestä tuo enää mitään väriä kasvoille, siis ainakaan näin vaalealle iholle eli musta ihan passeli juurikin Fair-sävyn kanssa.

   Tosiaan yksi purkki kestää mulla todella kauan, yhtäkään meikkipohjaa en ole saanut kokonaan käytettyä pois ja tuo Veil purkki, joka on ihan lopuillaan on sellainen pienempi kahden gramman purkki joka kesti mulla varmaan puolisen vuotta, en ole ihan varma. Kuitenkin huomattavasti kauemmin mitä luvataan (muistaakseni tuolle pikkupurkille luvattiin 1-2kk käytön verran).
   READY Veil on ollut mulla viime marraskuusta lähtien ja nyt olen tosiaan päässyt pannuun asti, eli sanoisin että hyvin riittoisia tuotteita!

   Delete
 2. Tuo Prime Time Oil Control kuulostaa hyvälle! Osaatko sanoa, onko siinä silikonia? Mun iho on sen verran tylsä, että alkaa kukkia oikein antaumuksella, jos käytän useampaa silikonia sisältävää tuotetta päällekäin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Silicaa tuossa näyttäisi olevan, mutta aikalailla häntäpäässä inciä. Tuo ei tunnu iholla sellaiselta silikoniselta, eikä häivytä huokosia samalla kaliiberilla kuin esim. L'Orealin primer :)

   Delete