Thursday, March 10, 2011

...asphalt.

Tänään oli kyllä ihanan keväinen päivä. Näkyi jo paljasta ja kuivaa asfalttia, joten kevät on siis melkein täällä!
En oo jaksanu postitella mitenkään erityisemmin, koska mun elämä on tylsää poikaystävän kainalossa nyhjäämistä, koulutöiden välttelyä ja töissä käymistä. No, okei lomalla tuli käytyä Jyväskylässä ja Savonlinnassa, mutta mitään mieltäjärisyttävän erikoista en ole saanut aikaan.

Tänäänkin oli "todella" jännä päivä. Kuudelta ylös, seiskaksi töihin, pari tuntia aamupalaveria ja sitten vajaa tunti shoppausta Lindexillä ja Gina Tricolla. Mukaan tarttui Ginalta korvikset (sellaiset pääskyset), tummansininen hihainen t-paita ja pitkä valkea perustoppi eli naisten wifebeater. Lindexiltä otin matkaani mustan, lyhythihaisen neuletakin, ruskean, pitkähihaisen neuletakin ja farkut, jotka kerrankin sopi mulle. Ylläripylläri, ei ole kuvia koska, arvaatte varmaan, mulla ei ole kameraa käytössä.
Töiden jälkeen kotiin herättelemään poikaystävää. Lähdettiin taas kaupungille, missä käytiin syömässä ja kierreltiin parissa kaupassa. Matkaan jälleen tarttui tavaraa, kuten uusi suoristusrauta ja shampoot ja hoitoaineet. Huomenna ajattelin pätkäistä hiuksia ainakin sen 10cm, että saisi näihin edes jotain uutta.
Mikä siinä on, etten enää keksi mitään uutta ja erilaista näihin mikä sytyttäisi? Teininä tuntui olevan kaikenlaisia ideoita, ei aina hyviä ideoita, mutta ideoita kuitenkin.

Nyt mulla on hieman "tyttö"-aikaa, eli kynnet meni uusiksi ja Sinkkuelämää pyörii taustalla. Illalla vuorossa saunaa ja Satuhäiden katsomista naapurissa :P

No comments:

Post a Comment