Monday, August 6, 2012

...Giveaway!

Joskus muinoin lupasin järkkääväni arvonnan 20 lukijan kunniaksi. Lukemat eivät ole huimat, mutta olen niistä silti äärimmäisen iloinen! :) Palkintona on siis mielestäni kesään hyvin sopivia tuotteita ja nämä tuotteet ovat yllättäen meikkejä. Kerta olen hurahtanut kosmetiikkaan niin nyt sitä sitten jaetaan myös muille!


Ensiksi esittelen arvonnan palkinnon, joka on siis kolme kappaletta e.l.f:in tuotteita ja ne auttavat luomaan helpon kesään sopivan meikin:
Super Glossy Lip Shine-huulikiillolla saat todellakin aikaan hyvin hohtavat huulet. Kiillossa on myös suojakerroin 15, mikä tekee siitä hyvän, helpon ja suojaavan huulikiillon. Sävy on nimeltään Goddess.
Auringonhehkua kasvoille tuo Healthy Glow Bronzing Powder (sävy Warm Tan). Vaikka aurinko ei ole viime aikoina hirveästi paistanutkaan, voi päivetystä aina vähäsen feikata ;)
Wet Gloss Lash & Brow Clear Mascaralla saa kulmakarvat helposti ojennukseen ja tämä onkin osa päivittäistä meikkirutiiniani. Ei lähmää, mutta pitää kulmakarvat silti hyvin paikoillaan.

Arvontaan osallistut jättämällä tämän postauksen kommenttilaatikkoon terveisesi minulle nimimerkin ja sähköpostin kera.
Tuplaat mahdollisuutesi osallistua, eli saat ns. kaksi arpaa, olemalla tai liittymällä blogini lukijaksi Bloggerissa tai linkittämällä arvontani blogiisi. Jos teet nämä molemmat, saat kolme arpaa.

Arvontaan on aikaa osallistua 20.8. asti. Onnea kaikille osallistujille tasapuolisesti!


ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

11 comments:

 1. Osallistun arvontaan :) oon mielestäni lukijasikin jo! Kiitti tuosta feeluniquen vinkkauksesta, oon ostanut jo sata baremineralsia Kickistä tuskahintaan ja nyt tajusin et tuoltahan saa huomattavasti halvemmalla! :D

  ReplyDelete
 2. Moikka! Oon löytänyt blogin kautta paljon kivoja kosmetiikkajuttuja, mitä haluan kokeilla! Ennen kun tarttin jotain, kävelin kauppaan ja nappasin ensimmäisen purkin joka tarpeeseeni sopi. Sun blogin ansiosta oon alkanut enemmän miettimään, mitä kosmetiikkaa kannattaa ostaa. :)

  Ja sähköposti: maria.joutsimies ät live.fi

  ReplyDelete
 3. Tykkään sun kirjoitustavasta kovasti, sujuvaa ja leppoisaa. Ihanaa loppukesää :). neiti.karsimaton(at)gmail.com

  ReplyDelete
 4. Mukana arvonnassa uutena lukijana! :)

  evejaron@gmail.com

  ReplyDelete
 5. Hey, eksyin tänään lukemaan blogiasi, ja jään lukijaksi:) krheiska(@)gmail.com

  ReplyDelete
 6. Ja linkitin sun arvonnan myös mun blogiin;)

  ReplyDelete
 7. Tosi kiva arvonta ja tosi kiva blogi! Tän kautta oikeastaan eksyin tänne. :)
  Eli osallistun tottakai!

  t: viuvau
  vekaja@utu.fi

  ReplyDelete
 8. mukana give away'ssä lukijana:)!

  saara-99@hotmail.com

  ReplyDelete
 9. Terve!

  Löysin blogisi Muuttolintuja Syksyllä -blogin kautta tässä muutama minuutti sitten. Luin pari ensimmäistä tekstiäsi ja ne vaikuttivat mielenkiintoisilta ja helppolukuisilta. Jään mielelläni lukijaksi ja osallistun myös arvontaasi. :--)

  viivigoesretarded(at)gmail.com

  ReplyDelete
 10. Heissan! Mukavaa, että täältä Itä- Suomesta löytyy bloggaajia :) Liityin lukijaksi ja luen nimellä Mimosa. s-postini on minna_kurki( at )suomi24.fi.

  ReplyDelete
 11. Blogisi on todella kiva. Täältä on löytynyt monia hyviä kosmetiikkavinkkejä. Kiitos niistä! :)

  laura.honkala(ät)gmail.com

  ReplyDelete