Monday, April 4, 2011

...fools pt 2.

Kylläpä viime perjantaina tuli huijattua ihmisiä. Paavoseni laittoi äidilleen viestin, jossa ilmoitti minun olevan raskaana ja itse kerroin äidille ja työkaverille meidän menneen kihloihin. Onnistui. Kaikki ei tykänneet näistä piloista; saatiin kuristusuhkauksia ja "tää muistetaan"-lausuntoja.

Viime vkot on (jälleen kerran) menneet Paavon kainalossa, One Tree Hilliä katsoen. Nyt ollaan päästy jo seiskakauteen, joka on mullekin ihan ennennäkemätön ja olen ihan täpinöissäni sitä katsomassa. Ennen tosiaan lempparihahmoni oli Brooke Davis, mutta viidennen kauden jälkeen ei. Mielipiteeseen saattaa vaikuttaa se, että tällä tuotantokaudella Brookella herää omituinen "haluan perheen, vauvat on ihania"-kausi, johon en vain pysty samaistumaan :D
Lempparikseni on ehkä siis jälleen muodostumassa Haley James Scott. Hei, se on Nathanin kanssa yhdessä, what more can I say?


Uusia levykäisiä on tullut Christina Aguilera-kokoelmaan ja tässä olisi kuvasia.

Genie in a Bottle-singleperhe on nyt kasvanut neljään (oikeastaan viiteen, mutta ei nyt aleta pilkkua viilaamaan). Tuo vasen ylhäältä on Amerikan julkaisu kyseisestä singlestä.


The Voice Withinin normi CD-single julkaisua minulla ei aikaisemmin ja nyt vasta löytyi sellainen halvalla. Eli se on noista tuo toinen Jenni Vartiaisen näköisistä singlekansista.


Hurt-singleistä uusin on tuo vasemmassa alakulmassa oleva CD1-single. Pitihän tuokin nyt kokoelmaan hankkia kun halvalla löytyi ja se kokoelmasta vielä uupui.

2 comments:

  1. Sano vaan kun sulta liikenee jotain myyntiinkin. Erityisesti mua kiinnostaisi Fighter ja Dirrty singlet!

    ReplyDelete
  2. Kyllä varmasti tulee ilmoitusta, jos tulee levykäisiä myyntiin :)

    ReplyDelete