Tuesday, April 5, 2011

...storage problems.

Tänään roudasin lisää täytettä meidän kirpparipöytään ja toivottavasti menee kaupaksi niin saa nekin täältä jaloista kulkemasta.
Ja roudaamisen ohessa kävin myös moikkaamassa serkkuani (Kiitti Jussi kahveista!), kotiuttamassa muutaman uutukaisen levykokoelmaani ja saatoin pyörähtää Hemtexillä. Ja sieltä saattoi ehkä matkaan tarttua jotakin...ja tämä jotakin on sohvatyyny, uusi meikkipussi reissuja varten (ei jaksa raahata nykyistä kokonaisuudessaan aina mukana) ja kasvopyyhe, joka oli niin suloisen värinen, että se oli pakko kotiuttaa. Nämä kaikki oli siis alesta ja hintaa jäi jotain vähän reilu 14€.
Sitten näihin levy-uutukaisiin.


Espanjankielinen levyperhe kasvoi yhdellä, Ven Conmigon Espanjan promolla. Kyseinen kappalehan on Come On Overin espanjankielinen versio. Varsinaisena sinkkuna sitä ei (tietääkseni) ole julkaistu, mutta tämä promoversio kyllä.


Beautiful singleihin sain lisäksi Beautiful Mixes-levyn. Nomnom, mikä harvinaisuus. Tästä herkusta saan kiittää Jussia, SUURKIITOKSET!


Viimoisena, muttei vähäisimpänä, kokoelmaani täyttää Dynamiten Japanin promo. Tästäkään ei ole julkaistu varsinaista CD-single versiota, mutta promo radioita varten on jaksettu tehdä. Eli Keeps Gettin' Better perhe on nyt laajentunut.

Nyt kokoelmani kanssa alkaa olemaan jälleen sama pieni ongelma. Mihin minä nuo tungen?? Tällä hetkellä mulla on käytössä kenkälaatikko, jonka olen jo kertaalleen vaihtanut isompaan. Ehdotuksia otetaan vastaan! :)

2 comments:

  1. Ihana tuo Dynamite-single! Olen itsekin joskus aikonut ostaa sen ulkomailta, mutta kun en saa Paypalia toimimaan, niin ei maksu onnistu.

    ReplyDelete
  2. Tuo kansi on musta jotenkin äärettömän suloinen :)
    Toivottavasti jotenkin muuten sitten löytyy sullekin tuollainen!

    ReplyDelete