Wednesday, April 25, 2012

...Kicks and Clicks.

Tilasin joku aika sitten Bestsellerin nettikaupasta Vilan paidan (sama kuin tuo, mutta omani tilasin valkoisena) ja huivin sekä Selectedin topin. Mutta mikään ei oikein miellyttänyt, joten en päässyt esittelemään mitään niistä ostoksista täällä. Noh, oikeastaan huivin olisin voinut pitää, mutta ajattelin, että mitä turhia, jos kerta muutkin meni palautukseen niin otetaan kaikista rahat takaisin. Erityisesti Vilan paita vaikutti niin kehnolaatuiselle, että oksat pois ja Selectedin toppi taas oli malliltaan puolijoukkueteltta. Olin vähän pettynyt, sillä Vilan perustrikoopaidat on kyllä olleet loistavia käytössä ja laadultaan hyviä.

Sain paketin haltuuni eilen ja tänään jo kävin lähettämässä vaatteet takaisin. Oli muuten erittäin helppo palautusprosessi, tosin rahoja tilille saan varmaankin odotella jonkun tovin. Siinä samalla, kun käytiin postissa, pyörähdettiin kaupoilla ja turhakkeita lähti mukaan. Kulutusvimma, mikä kulutusvimma.


Kynteni on kasvaneet jo sen mittaisiksi (lohkeamatta!), että olen jälleen intoutunut niitä lakkaamaan. Vanhat lakat vaan kyllästyttää, joten piristin lakkakoriani tällaisella IsaDoran sinisellä lakalla (sävy 732 Papagayo Blue), joka tietyssä valossa on tumma violetti ja kuten kuvassa, tummansininen. Näitä löytyy varmaan joka Sokokselta ja Kicksistä, omani hankin jälkimmäisestä puljusta.


Näitä Riekerin sandaaleja olen aiemminkin käynyt katselemassa Click Shoesissa, mutta nyt koetin niitä myös jalassa ja päätin, että ne lähtevät mukaan. Taitavat olla viime vuoden juttuja kerta olivat alessa 39,50€. Hirmuisen mukavat jalassa ainakin sovittaessa ja toivottavasti näillä jaksaa tallustaa ensi kesän (myös töissä!). Yleensä Riekerin kengät on vähän mammamaisia minun makuuni, mutta nämä olivat aika minua ketjuineen ja solkineen.

Tämän päivän ohjelmaan kuului myös Leviksen farkkujen sovittamista sekä ensimmäinen terassivisiitti. Leviksen farkuista tiedän nyt oman kokoni ja mallini, mutta mielestä pesua ei ainakaan Mikkelin Carlsonilta löytynyt. Pesun täytyy olla just eikä melkein, jos meinaa farkkuihin sen 100€ sijoittaa. Mitään kummempaa en ole saanut aikaiseksi, mutta toisaalta, eihän sitä nyt vapaapäivänä mitään suorittamista tarvitsekaan yrittää.

2 comments:

  1. Ihanan värinen kynsilakka ;) Minä tykkään! Ja nuo santsutkin on tosi mageet ja eikä oo hinnalla pilattu ;) Wau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Iteki tykkään molemmista :) nyt ku tulis vaan sandaalikelitki :P

      Delete