Thursday, April 12, 2012

...split ends.

Mulla on viimeaikoina ollut pienoista "blogimasennusta". Ei ole ollut oikein mitään kirjoitettavaa enkä ole tyhjästä viitsinyt nyhjäistä. Nytkään mitään järjetöntä kilometripostausta ei ole luvassa.

Mun hiukset on kyllä nykyään aika karseassa kunnossa. Mulla ei yleensä koskaan ole kaksihaaraisia, mutta nytpä on. Hiukseni ovat siis todella kuivat tällä hetkellä. Väristä en voi tällä hetkellä valittaa. Nyt kun on omaa väriä tullut kasvatettua esiin, niin monet ovat vieläkin kyselleet, että oonko käynyt parturissa. Kai se oma väri näyttää jotenkin uudelta. Tässä kuussa olisi mahdollisesti tarkoitus käydä vielä raidoittamassa lisää ja leikkauttamassa vähän muotoa, mutta ainakin päätarkoitus olisi päästä noista kuivista latvoista eroon. Olkihiukset taitaa olla aina out.


Ostin tuossa yksi päivä ihan markettikamana hiuslakan (got2b, jotain 6€ luokkaa) ja Kicksistä paljon hehkuttamani Batisten kuivashampoon. Meinasin kokeilla jo uutta kuivashampoota eri merkiltä, mutta tuo puteli oli nyt tarjouksessa 5,50€, joten tuplasti maksava kilpailijansa joutui väistymään. Mutta päätin sitten pihistelyn jälkeen "törsätä" ja kokeilla tuota Björn Axenin otsatukalle tarkoitettua tuotetta eli Get Your Bangs Straight-lakkaa. Se oli jotain 11€. Tuntui kyllä hassulle, että otsikselle tarkoitettu tuote oli niin kevyt. Kypärää tuolla lakalla ei kyllä saa aikaan, vaikka suihkisi koko pullon päähänsä. Tuntui kuin pelkkää ponnekaasua olisi suihkuttanut päätänsä kohti (siis kyllä sieltä jotakin oikeasti tuli, mutta hyvin kevyt tuote kyseessä). Ei se kyllä hirmuisen pitävääkään ollut, ainakaan mun ensi kokeilulla. Tosin ulkona tuuli ihan pirunmoisesti. Mun varsinainen otsikseni on jo mennyttä, mutta niistä kasvaneita otsahiippanoita yritin hallita tuolla lakalla. Tuote on siis tarkoitettu ihan perinteiselle otsatukalle ja se lupaakin hoitaa myös otsatukan alla olevaa ihoa ja olla rasvoittamatta. Pitänee siis kokeilla paremmin uudelleen, kun olen saanut kunnon otsatukan takaisin. Nyt en oikein osaa sanoa juuta enkä jaata.
Tuolla kuvan taustalla näkyy muuten Garage hard lemonade. Join jenkeissä hard lemonadeja (Mike's hard lemonade oli parasta!), mutta valitettavasti Suomesta en ole löytänyt vastaavia tuotteita. Nyt kauppoihin on kuitenkin tullut muutama tuote hard lemonade-nimellä. Mutta ei...ei toi vaan ollut sama asia. Joko aika kultaa muistot tai sitten toi on tosi hapanta. Ei edes kirpeää, vaan hapanta.

4 comments:

 1. Kiva blogi ja ihanan näkönen aamupalapöytä tuolla alempana:)!

  http://suklaisiaunelmia.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! :) Kiva blogi sullakin!

   Delete
 2. Maistoin tota juomaa justiinsa viikonloppuna, aika sitruunaista, mutta pakko kokeilla uudelleen :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olin niin pettynyt, mutta ootinkin ehkä jotain ylimaallista :P ehkä tuota tulee maisteltua vielä uudelleen, ei se pahaakaan ollut :)

   Delete