Friday, May 4, 2012

...lazyness.

Nytpäs on ollu blogiväsähdystä oikein kerrakseen. Syitä siihen on monia, suurin syy ehkä laiskuus. Mikä ihmeen laiskotus-virus muhun iskee aina keväisin, jolloin juuri yleensä puhkutaan intoa ja sitä kevään riemua? Syksyihminen, mikä syksyihminen...Kevään riemua olen yrittänyt nostattaa tällä S.Oliverin oranssilla farkkuhameella. Toi on kyllä todella ihana, mutta miksi se vaikutti sovituskopissa ihanemmalle kuin kotona sovittaessa. Pohdin edelleen pidänkö kyseisen vaatekappaleen. (EDIT: Menin ja palautin!)


Tänään pyörähdin töiden jälkeen Ginassa (perustoppipulan takia) ja Espritin myymälässä. Espritilta löysin vaatekaapin perusjuttuja, joita aina kaipaan. Joidenkin mielestä ehkä vähän tylsiä, mutta viime aikoina olen turvautunut vaatetuksessa helppoihin ja varmasti aina toimiviin ratkaisuihin, joihin nämäkin mahdollisesti tulevat lukeutumaan.


Ylempi harmaameleerattu perusneule puuttui kokonaan vaatekaapista ja alempi ruskeameleerattu neuletakki on kesäksikin varmasti mainio ostos. Molemmat on alesta n.30€/kpl ja materiaalina on viskoosisekoitetta. Värit on onneksi sellaisia, ettei muutamat nypyt edes haittaa, vaikka materiaali vaikuttikin ihan lupaavalta. Vielä kun mustana olisi ollut kokoja vielä jäljellä niin siitähän se riemu olisi ratkennut!

Pitäisi varmaankin tehdä vaatekaapin raidaus ja pistää kirppupöytä toimintaan ja säilyttää jälleen vain ne toimivat vaatekappaleet. Mutta kun vaan laiskottaa...

No comments:

Post a Comment