Thursday, October 18, 2012

...hey there.

Huoh, taas pahoittelen postauksien pitkää väliä. Viimeiseen kolmeen päivään en ole jaksanut edes käynnistää konetta. Olen ollut viime aikoina hirmuisen stressaantunut ja siitä syystä en ole jaksanut riemuita uusista hankinnoista tai oikeastaan hirveästi mistään muustakaan. Silloin kun ne jaksa olla positiivinen, en viitsi tulla koneelle valittamaan postauksen kautta nettiin kuinka väsyttää, tää päivä ei ole mua varten tai muusta syystä vaan tökkii. Minusta on siis parempi olla hiljaa, jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, vaikka nyt teenkin poikkeuksen.

En myöskään tykkää, että kuvien saaminen blogiin on nykyään tuskan takana. Kamerahan minulla on, ei mikään järkkäri, mutta onnistun ottamaan sillä mielestäni ihan laadukkaita kuvia, mikäli valaistus on kohdillaan. Ongelma tietysti on, ettei se juuri koskaan ole kohdillaan. Nytkin kuvausta odottelevat monen monituista asiaa, mutta en saa niistä sellaisia kun haluaisin. Sanotaan, että se ja jatkuva sade ovat ainoat asiat, joista en pidä syksyssä. Nytkin kuvausta vailla on uusi iHerbin tilaus, muutama kaulakoru, puseroita ja maailman upeimmat talvikengät. Ja ei, en ole ostanut näitä kaikkia viikon sisään vaan niitä on hankittu pitkin syksyä, mutta en vaan ole jaksanut näpsiä niistä kuvia.

Ylipäätään jaksaminen ollut kortilla. Mitään äärimmäisen raskasta ei ole tapahtunut, eikä työn määrä ole lisääntynyt, mutta jaksaminen on vain kadonnut. En siis ole lopettamassa bloggailua, vaan koitan kirjoitella siihen tahtiin kun hyvältä tuntuu.

No comments:

Post a Comment