Monday, October 1, 2012

...September empties.

Nyt kun olen viimeisen puolen vuoden aikana oikein antaumuksella innostunut kaikenlaisesta kauneudenhoitoon liittyvästä hömpästä, on nurkkiin alkanut kertyä jos jonkinlaista purnukkaa. Jotta homma ei lähtisi ihan lapasesta, päätin että syyskuussa en osta juurikaan uutta, vaan yritän käyttää vanhoja tuotteita pois. Ihan hyvinhän se onnistuikin. Kyseessä ei ollut mikään ehdoton lakko, mutta halusin saada kaappeja tyhjäksi vanhoista jutuista. Suurin osa siis tämän postauksen tuotteista ovat olleet minulla jo pidempään, mutta olen saanut ne syyskuun aikana loppumaan. Eli sain niin sanottuja jämiä käytettyä pois.


Tuotteiden joukossa on pari hiuslakkaa. Phc:n Extra Volume Hair Spray tuoksuu mukavalle ja suihku tulee ulos hyvin hienona "sumupilvenä". Sopii varmasti paremmin tyveen juuri volyymia ja rakennetta tuomaan, mutta esimerkiksi minun kuritonta otsatukkaani ei ollut tästä kesyttämään. Sen sijaan taas Schwarzkopfin got2b rockin't it-lakka on sopiva juuri siihen hommaan. Lakka tulee ulos märempänä ja pito ehkä hieman parempi. Rockin' it on minusta hyvä sellainen helppo, perushyvä lakka. Tätä lakkaa olen huomaamattani käyttänyt vuosien varrella hyvin monta pulloa. Kun ei tiedä mitä lakkaa sitä oikein valitsisi, on helppo tarttua siihen tuttuun ja toimivaan. Kummastakaan ei ole oikein mitään valittamista ja voisin kumpaa tahansa ostaa lisääkin.


Batisten kuivashampoot ovat lemppareitani ja tämä Cool&Crisp oli mukavan puhtaan tuoksuinen. En tiedä kuvittelinko vain, vai oliko Tropical kuitenkin parempaa. Samaa tavaraa eri tuoksullahan niiden pitäisi olla, mutta muistaisin Batiste Tropicalin freesanneen hiukset ehkä paremmin. Batisten kuivashampoissa joka tapauksessa pysyn!


Lee Staffordin Poker Straight-lämpösuojan oli kyllä jo aikakin loppua. Aloin kyllästyä tähän ja pahasti. Alkuun tämä tuoksui makealle, mutta kun nenä tottui makeaan tuoksuun puski alkoholin haju vahvasti läpi. Mielestäni parempiakin lämpösuojia löytyy ihan samasta hintakatergoriasta. Esim. tällä hetkellä käyttämäni got2b:n Guardian Angel-lämpösuoja antaa paremman kiillon ja hiukset tuntuvat pehmeämmiltä kuin Lee Staffordin jälkeen. Tuskin ostan uudestaan ihan vain kyllästymisen takia.


Dermosilin Ihonhoitovoide E on lemppariani! Tähän sekoitan joukkoon siis rypäleensiemenöljyä lisäkosteutusta tuomaan. Voide imeytyy todella nopeasti, on neutraalin hajuinen ja pumppupullo on huippu annostelua ja hygienisyyttä ajatellen. Tämä on ollut vakkarini jo vuosien ajan, enkä ihan äkkiä ole vaihtamassa muuhun.


Lumenen Radiant Touch Raikastavaa Puhdistusvoidetta olen käyttänyt aamuisin kasvojen puhdistukseen. Siitä tosiaan jää sellainen virkistynyt olo, mutta mitä erityisen hyvää tämä ei ole. Sellaista perusputsaria, tosin meikkejä tällä on yksinään turha lähteä puhdistamaan. En usko ostavani tätä uudestaan.


Lumenen Beauty Base Mattifying and Retexturizing Primer on ihan kelpo pohjustaja. Se on melko kevyttä ja sen takia helppo levittää kasvoille. Ei kuitenkaan ainakaan minun kasvojani pitänyt mattana koko päivää, vaikka se on tarkoitettu juuri normaalille/rasvaiselle iholle. Minusta primerin hinta on aika korkea (n.17€) sen kuitenkin ollessa vain peruskamaa, joten tuskin ostan tätä uudestaan.
L'Orealin Volume Million Lashes Extra Black kuivahti siihen malliin, että päätin sen olevan roskiskamaa. Tykkään tästä maskarasta ja olenkin käyttänyt sitä useamman hylsyn verran. Varsinkin alkuun sillä saa upeat ripset! Se erottelee ja tekee ripsistä tuuheamman näköiset. Massan ajan myötä hieman kuivahtaessa lopputulos on hieman pliisumpi, mutta silti toimiva. Ison miinuksen ripsari saa kuitenkin siitä, että se on todella vaikea saada pestyä pois! Tämä ei ole vedenkestävää, mutta pandasilmiä saa hinkata pois jonkin tovin. Kuulemma tavallisen VML-ripsarin kanssa ei ole samaa ongelmaa, joten jossakin vaiheessa voisin kokeilla toista versiota.

Lisäksi loppui Acon kuorintavoide kasvoille, josta minulla ei ole kuvaa. Joku tyyppi, joka asuu kanssani oli niin nopea ja ehti heittämään sen roskiin :D Se oli myös ihan sellainen perustuote, joten mitäpä siitä kuvia kummemmin ottamaankaan :D

Onko muilla ollut samoja tuotteita käytössä ja mitä mieltä olette olleet?

No comments:

Post a Comment