Saturday, October 20, 2012

...chunky necklaces.

Olen ollut vähän huono kaulakorujen käyttäjä. Olen niiden suhteen nirso ja aiemmin tykkäsin ainoastaan riipuksista, joissa on sellainen ns. normaali ketjun pituus. Toisaalta pitkät ja runsaat kaulakorut näyttävät minusta ihanilta muilla, eivätkä ne ihan hirveiltä minullakaan näytä, mutta ne ärsyttävät minua järjettömästi käytössä. Inhoan, kun ne heiluvat puolelta toiselle kävellessä, jäävät kiinni minne sattuu (esim. töissä hälyttimenpoistajaan) ja ovat muutenkin vain epäkäytännöllisiä.

Nyt olenkin löytänyt kaupoista minua miellyttäviä korulöytöjä. Ne ovat kaikki selkeästi trendikamaa, johon saatan kyllästyä nopeastikin, mutta eivätpä hinnaltaan kirpaiseet. Outoa minusta on, että kaikki ovat melkoisen runsaita koruja, ei siroja riipuksia.


KappAhlista löysin vitosella tämän hopeanvärisen kauluksen muotoisen korun. Tämä koru on oikeasti aika painava, mutta ei onneksi mitään niskakipuja tuottavaa luokkaa. Jostain kumman syystä mulle tulee tästä mieleen kalanruoto :P Tätä oli muuten melkoisen vaikea saada asettumaan kameralle oikein, sillä se tavallaan "lytistyy" kasaan.


Tämä kullanvärinen kaulakoru on H&M:lta ja maksoi 9,95€. Tämä on taas isosta koostaan huolimatta hyvinkin kevyt ja noi piikit helisee keskenään hauskasti. Siis oikeasti hauskasti, ei mitenkään ärsyttävällä tavalla. Ja jos tuota aiempaa korua oli vaikea saada asettumaan niin tämä ei ainakaan yhtään helpompi ollut :D


Tämän H&M:n kaulakorun ostin huikeaan kolmen euron hintaan jo aikoja sitten ja koru on vilahtanutkin yhdessä asukuvassa. Tämä on yksinkertaisuutensa puolesta lempparini. Ketjuun on solmittu mustaa nauhaa/lankaa, joten sitä on myös mukava käyttää. Se ei tunnu kylmältä ihoa vasten kuten esim. ensimmäinen koru tekee.

Sellaisia uutuksia löytyy minun asusteideni saralta :) Mitäs mieltä olette?

2 comments:

 1. kuolen tuolle keskimmäiselle korulle o: minä tahtooo ! mut hei kiva tää blogi:))

  http://sagefuu.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin tykkään, kun sillä saa heti yksikertaisestakin asusta vähän näyttävämmän. Kiitos! :)

   Delete