Sunday, October 21, 2012

...iHerb vol. 2.

Tein jokin aika sitten toisen iHerb-tilaukseni. Tällä kertaa toimitus oli todella nopeaa. Toimituksessa kesti vain kuusi päivää ja siihen on laskettu mukaan myös viikonloppu! Aion ainakin yhden tilauksen vielä tehdä tämän vuoden puolella, kun alv:n raja on korkeampi. Vuoden vaihteen jälkeen jo 5€ arvonlisäveron joutuu maksamaan kun raja on nyt vielä 10€. Viimeksi tilaukseni sisälti paljon ihonhoitoon liittyviä tuotteita, nyt tein enemmän meikkeihin pohjautuvan tilauksen.


Luin netistä paljon hyvää Beauty Without Crueltyn silmämeikinpoistoaineesta. Se tosiaan toimii hyvin, vesiliukoinen meikki lähtee ongelmitta ja aine pitää lupauksensa olla jättämättä öljyistä pintaa iholle. Edullistakin tämä oli vain n. $6. Tätä voisin tilata jo varastoon yhden tai kaksi putelia.


Halusin myös kokeilla Physician's Formulan Happy Booster-poskipunaa. Omani hankin siis vaaleammassa Natural-sävyssä. Tämä oli vähän hintavampi ostos ja maksoi yli $11. En tajunnut ottaa kuvaa tuon itse punan alta löytyvästä säilytysosiosta, jossa on myös pieni sivellin (jota tuskin tulen kyllä käyttämään) ja peili. Myönnän, että tämä oli ehkä huti-ostos, sillä pigmenttiä tässä ei ole mitenkään huimasti. Sormen päähän suoraan kokeiltuna jää kaunis puna, mutta uudelleen kämmenselälle swatchattuna ei jälki ole lähelläkään samaa kuin sormenpäässä. Toisaalta, eipähän tule herkästi hankittua pelleposkia! Jälki on melkoisen luonnollista.


EcoToolsin siveltimiähän saa ihan Suomestakin, mutta iHerbistä ne saa huomattavasti halvemmalla; tuotteesta riippuen n. puoleen hintaan. Halusin kokeilla jälleen kehuttua, suurta Bronzer Brushia. Bronzer Brushin harjakset ovat unelman pehmeät! Ne ovat tiiviit, mutta ruskea osa harjaksista on ehkä hieman harvempaa, jotta aurinkopuuterilla saa aikaan luonnollisen lopputuloksen. Hintaa tällä oli $8.50.

Halusin myös kokeilla Smudge Eyeliner Brushia, jota käytän lähinnä luomivärin tarkkaan levitykseen. Harjakset ovat napakat, vaikkakin EcoToolsille tuttuun tapaan hyvin pehmeät. Siveltimen toisessa päässä on myös teroitin, mikä on ihan tervetullut lisä. Sitä teroitinta ei ikinä tunnu löytyvän silloin kun sitä tarvitsisi. Mutta tämän hinta on ihan naurettavan edullinen; $3.50! EcoToolsin siveltimiin ei voi olla kuin tyytyväinen!


Jälleen kerran tein ostoksia muiden kehujen perusteella. Useampikin meikkibloggari on kehunut Real Techniquesin siveltimiä ja olihan minunkin päästävä kokeilemaan mistä se hypetys oikein tulee Core Collectionin muodossa. Tämä neljä siveltimen pakkaus maksoi $17.99.


Vasemmalta löytyy Buffing Brush, jota olen toistaiseksi käyttänyt nestemäisen meikkivoiteen levityksessä, vaikka paketissa tätä suositeltiin puuterimaisten meikkipohjien kanssa käytettäväksi, esim. juuri mineraalimeikkien kaveriksi. Meikkivoiteen kanssa tällä siveltimellä saa aikaan hyvin luonnollista jälkeä. Meikkivoide levittyy tasaisesti ja ohuelti. Sormilla levitettynä jälki on jotenkin paksumpaa ja raskaampaa. Peittokyky on molemmilla levitystavoilla hyvä, mutta jostain syystä ihoni rasvoittuu huomattavasti nopeammin, jos levitän meikkivoiteen siveltimellä. Veikkaisin sen johtuvan juuri meikkipohjan keveydestä, jolloin ihon rasva puskee helpommin läpi. Katsotaan kuitenkin, miten ihoni käyttäytyy myöhemmin talvella.

Seuraava sivellin eli Contour Brush on ihan huippu! Sivellin on melkoisen pieni, mutta se sopii juuri sopivasti poskipäiden päälle tai alle, joko korostamiseen tai varjostamiseen. Itse käytän sitä varjostamiseen ja harjakset jättävät pehmeän jäljen, eli tällä siveltimellä välttää sellaiset tummat viirut poskien alla.

Mukana oli myös ns. tavallinen meikkivoiden sivellin eli Pointed Foundation Brush, jota olen käyttänyt Buffing Brushin kanssa. Tällä saa muotonsa puolesta esim. silmänurkat ja nenänpielet käytyä läpi tarkasti. Koko kasvoille en ole tätä vielä käyttänyt, mutta aion testata sitä myös siihen käyttöön.

Detailer Brush on hyvin pikkuruinen sivellin, jota olen nyt käyttänyt peitevoiteen levittämiseen. Paketissa sitä suositellaan myös huulipunan tarkkaan levitykseen, mutta itse käytän huulimeikkiä niin harvoin, etten ole tätä siihen tarkoitukseen vielä testannut. Tarkkaa jälkeä tällä joka tapauksessa saa.

Kaikki ostamani siveltimet, sekä Real Techniquesin että EcoToolsin, ovat vaikuttaneet erinomaisilta. Yhtäkään harjasta ei ole irronnut ja ne ovat pehmeitä, eli miellyttäviä käyttää. Kaikki siveltimet ovat synteettisiä, taklonista valmistettuja eli ne sopivat myös vegaaneille. Itse olen kaukana vegaanista, mutta henk. koht. tykkään käyttää synteettisiä siveltimiä, sillä ne tuntuvat kestävän paremmin ja kuten olen todennut jo moneen kertaan, ne ovat niin pehmoisia, ettei varmasti herkinkään nassu ärsyynny. Suosittelen!

No comments:

Post a Comment