Sunday, October 7, 2012

...my first selectives.


Tässä menneellä viikolla tein jotakin ensimmäistä. Ostin ensimmäistä kertaa selektiivistä kosmetiikkaa! Hurahdin ostamaan Lancomen Hypnose Doll Eyes-maskaran sekä Diorin 5 Couleurs-luomiväripaletin (jotka paremmin Diorin viisikkoina tunnetaan). Rohkaistuin näihinkin alennuksien takia. Maskarasta sain -20% alennusta, jolloin se maksoi 28€ ja luomiväripaletti oli puoleen hintaan eli 33,20€.
Suoraan sanottuna, mitään vau-efektiä en ole vielä kokenut kummastakaan tuotteesta. Olihan minulla isoja odotuksiakin ja en ole vielä edes viikkoa ehtinyt tuotteita käyttää, mutta silti, odotin jotain upeaa...


Aloitetaan Doll Eyesista. Ensinnäkin menin kaikkia suosituksia vastaan. Luin netistä etukäteen, että maskara varistaa järjettömästi, mutta minulla se ei onneksi ole ehtinyt tehdä sellaista. En tiedä alkaako varistaminen ripsivärin hieman kuivahtaessa vai mikä lie on kyseessä. Myös ripsivärin tuoksusta varoiteltiin ja se on aikamoinen. En oikein ymmärrä miksi ripsiväriä pitäisi hajustaa, mutta tuoksu on pian levittämisen jälkeen kadonnut, joten se ei minua suuremmin haittaa. Doll Eyesin harja (josta en tietenkään tajunnut ennen postauksen kirjoittamista ottaa kuvaa, mutta onneksi muut ovat) on kartiomainen ja se on kyllä ihan mieleiseni. Harjakset ovat tuuheat ja ne erottelevat ihan mukavasti, mutta en kyllä saa silmäkulmiin ripsiväriä juurikaan helpommin kuin muillakaan maskaroilla. Tällä maskaralla saa siitäkin huolimatta helposti kauniit ripset. Maskara lupaa tuuheuttaa, mutta myös pidentää ja sitä se jonkin verran tekeekin. Kuitenkin odotin jotain upeampaa ja todella näyttävämpää. Ripsiväri on sellainen ihan kiva ja hyväksyisin sen helpommin, jos se olisi hinnaltaan edullisempi. Mutta 35€ ihan kivasta maskarasta on minusta liikaa.
Annan kuitenkin tälle reilun mahdollisuuden ja käytän tämän maskaran pois, joten jos mielipiteeni tästä muuttuu, kerron sen kyllä täällä.


Diorin viisikon sävy on Sunset Café ja siinä on minulle mieleisiä ruskean, taupen ja kullan sävyjä. Odotin rakastuvani tähän palettiin, sillä olin kuullut näistä todella paljon hyvää ja hei, se on Dioria ja normaalisti paletti maksaa yli 60€, joten pakkohan se on olla ihan loistava! Petyin kuitenkin karvaasti. Mielestäni pigmenttiä ei ollut mitenkään ylimaallisesti. Tummemmissa sävyissä pigmenttiä on ihan kiitettävästi, mutta vaaleammat jäävät todella pliisuiksi. Esim. Wet n Wildin halpispaleteissa pigmenttiä on minusta todella paljon reilummin. Toinen ongelma oli pysyvyys. Käytän AINA luomivärinpohjustajaa ja aiemmin minulla ei ole ollut ongelmia luomivärien pysyvyyden kanssa. Nämäkään eivät kasautuneet täysin, mutta lievässä muodossa sitäkin oli havaittavissa. Ja juuri ne Wet n Wildin luomivärit hakkaavat Diorin tässäkin asiassa. Sävyt ovat todella kauniita, mutta kun huomattavasti halvemmalla saa mielestäni paljon parempaa. Tätäkin vielä testailen, mutta olen jo ehtinyt pettyä.

Niin ja kysyn vielä loppuun paremmin tietäviltä: miksi Diorin paletin säilyvyydeksi on ilmoitettu vain 6 kuukautta, kun taas muissa ainakin minun omistamissani luomiväressä säilyvyydeksi on ilmoitettu 24 kuukautta?

No comments:

Post a Comment