Saturday, June 8, 2013

...Clinique Chubby Stick in Mighty Mimosa.


Ostin parisen viikkoa sitten Cliniquen Chubby Stickin. Kauppoihin on ilmestynyt jos jonkinmoista kevyttä huulituotetta ja sehän minulle passaa. En tykkää esim. tavallisista huulipunista tai -kiilloista. Huulipunat vaativat yleensä huulten rajaamista ja päivän mittaan huulimeikistä huolehtimista. Huulikiilloista en välitä, sillä monesti ne tuntuvat huulilla tahmaisilta (ja ulkona hiukset ovat huulissa kiinni pienenkin tuulenpuuskan jälkeen) ja en muutenkaan oikein tykkää kiiltävistä tai kimalteisista huulista. Huulet saavat näyttää kosteutetuilta, mutta en suosi sellaista kunnon kiiltoa. Tykkään kuitenkin, että huulissa on jotakin väriä, jota olisi helppo lisätä päivän mittaan, vaikka peiliä ei olisikaan käytössä. Juuri tämän tyyppisiä tuotteita on nyt viime vuoden (tai jopa vuosien) aikana kemikaloihin ja olen ollut iloissani. Minulla on käytössäni muutama IsaDoran Jelly Kiss-kiiltopunamikälie ja olen tykännyt niistä, sillä ne täyttävät edellä mainitut kriteerini.


Päätin tuhlata sen reilun parikymppiä ja kokeilla Cliniquen jotakin Chubby Stickiä. Näistä olin kuullut kehuja ja idea on sama kuin Jelly Kisseissä, vaikka itse tuote on tehty eri tavalla. Eli sävyt ovat hieman läpikuultavia ja koostumus on varsin kosteuttava. Omaksi sävykseni valikoin Mighty Mimosa-nimisen puikon. Mighty Mimosa kuuluu Cliniquen tavallisiin Chubby Stickeihin, joissa väri on siis vähemmän pigmenttinen kuin Chubby Stick Intense-sarjassa, jossa värit ovat melkoisen pigmenttisiä. Näitä puikko-mallisia värillisiä huulivoiteita on nyt putkahdellut monelta edullisemmaltakin merkiltä, mutta itse halusin kokeilla tätä Cliniquen versiota. Värivalikoima oli mieleiseni, olisin voinut ostaa useammankin sävyn, mutta 22€ hinta rajoitti hankintani yhteen sävyyn.


Itse puikko on siis sellaisen ison värikynän näköinen, mutta tuotetta ei (onneksi!) tarvitse missään vaiheessa teroittaa, vaan puikon kuluessa tuotetta kierretään ulos. En tietenkään tajunnut kuvata itse kynä-osaa, vaan pelkästään korkin kanssa. Chubby Stickissä on Jelly Kisseihin nähden ehkä hieman vähemmän pigmenttiä ja Jelly Kissit tuntuvat huulilla enemmän vetisiltä ja kosteuttavimmilta. Chubby on siis koostumukseltaan kuivempi, muttei missään tapauksessa kuivattava.


Mighty Mimosa on sävynä sellainen nudemainen pinkki, jota voi oikeasti todella huolettomasti vain sipaista huulille. Vertaan sävyä kahteen IsaDoran Jelly Kiss-punaani, sillä ne ovat toistaiseksi ainoat huulituotteeni, jotka ovat koostumukseltaan samankaltaisia. Rose Blush on selkeästi punaisempi kuin Mighty Mimosa ja Ballerina on taas selkeästi pinkimpi. Mighty Mimosa onkin viime aikoina ollut se huulituote, johon olen tarttunut useimmiten. Pidän sen koostumuksesta ehkä hieman enemmän ja sävy sopii kesään hyvin. Puikon malli on myös todella kätevä. Jelly Kissit eivät vaikuta huonoilta tai kalpene Chubby Stickin rinnalla mitenkään, mutta Chubby Stick vastaa tämän hetkisiä mieltymyksiäni paremmin.

Onko kukaan muu tykästynyt stick-mallisiin huulituotteisiin?

2 comments:

  1. Kiitos tästä postauksesta! Juuri mietin, että pitäisikö ostaa tuollainen Chubby Stick, mutta taidan napata ensin parit ID:n Twist Up Gloss Stickit kokeiluun. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Varmasti kannattaa hankkia se edullisempi versio, mikäli mietityttää tykkääkö tuotteesta. Vähemmän tikuttaa, jos tuote onkin itselle susi :D

      Delete