Saturday, January 19, 2013

...Naked.

Ostin viime vuoden loppupuolella Urban Decayn Naked 2-luomiväripaletin. Voin sanoa, etten todellakaan ole katunut ostostani. Toimi mukana reissussa ja käytän sitä joka päivä kotonakin. Paletin kahdesta tummimmasta sävystä saa hyvin myös eyelinerit.


Arkimeikissäni (eli monesti myös kiireessä) käytän luomillani sävyjä Foxy, Bootycall ja Tease sekä eyelinerina (kynän päälle laitettuna) sävyjä Busted ja Blackout, riippuen onko rajauskynä ruskea vai musta. Monet näistä sävyistä ovat paletin mattaisia sävyjä. Myös monet muut Naked 2-palettiin rakastunutta kosmetiikkafani kertoo käyttävänsä paletista enimmäkseen mattaisia sävyjä ja Urban Decay on myös kuunnellut faneja.


Naked Basics-paletissa on viisi täysin mattaista sävyä ja yksi hohtavan pinnan jättävä sävy. Tämä ilmestyi suurin piirtein samoihin aikoihin, kun sain Naked 2-palettini ja silloin pohdin, että onpas typerä paletti, mikäs idea on tuollainen julkaista, kun Naked 2 on niin loistava, ihana ja paras.

Nyt sitten olen tietysti tuota uutta Basics-palettia himoitsemaan, kun olen tajunnut käyttäväni enimmäkseen juuri niitä mattaisia sävyjä. En kuitenkaan pysty perustelemaan itselleni tuon paletin hankkimista. Naked 2-paletissa on yksi sama sävy kuin tuossa Basics-paletissa eli Foxy. Lisäksi Naked 2:ssa on Blackout, jossa shimmerihippuja on äärimmäisen vähän ja se menee kyllä mattamustasta. Eli ostaisin paletin vain neljän luomivärin takia. Mutta kun se olisi niin kompakti paketti!

Saatan siis joskus tänä vuonna taipua ja ostaa myös tuon Basics-paletin itselleni, mutta toistaiseksi järki peittoaa "mutku mä haluun"-ajatukset. Tavoitteena olisi saada pohja paistamaan edes jostakin Naked 2-paletin luomiväreistä ennen kuin voin oikeuttaa itselleni uuden paletin ostamisen, mutta "valitettavasti" siihen taitaa olla vielä hyyyyvin monen kuukauden käyttö edessä :P

Muita Urban Decayn Naked-sarjan faneja? Tiedän, että olette olemassa, vaikkette kommentoisikaan, mutta hehkuttaa tekin nyt mun kanssa!

2 comments:

 1. Olen haikaillut noita molempia, upeita sävyjä! Omaan käyttööni varmaan kävisi hyvin tuo Basics, itsekin kun olen enemmän mattaisten perään.

  "eyelinerina (kynän päälle laitettuna)", häh, miten toi toimii? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siis teen ensin kynällä rajauksen, jonka päälle laitan siveltimellä luomiväriä päälle. Mielestäni se auttaa rajausta pysymään paremmin ja luomivärillä voi myös häivytellä rajausta enemmän smoky-tyyliseksi :)

   Delete