Thursday, May 30, 2013

...Cubus haul.

Kuten otsikosta voi päätellä, olen tehnyt ostoksia Cubukselta. Nämä ei siis ole kaikki yhdellä kertaa tehtyjä ostoksia vaan tässä parin viikon aikana kertyneitä himotuksia. Osaa vaatteista olen ehtinyt jo käyttääkin useamman kerran kun taas osassa on vielä laput kiinni. Pitäisi pistää taas kirpparipöytä pystyyn ja myydä vanhat työvaatteet plus muut tyhjänpantiksi jääneet vaatteet pois. Mutta joka tapauksessa esittelen nyt minne se palkkani oikein katoaa.


Aloitetaan boyfriend-mallisista Jamie-farkuista. Nämä ei kyllä päälläni ole varsinaisesti boyfriend-malliset, sillä otin näistä farkuista pari kokoa pienemmät mitä pitäisi, mutta oletan farkkujen löystyvän ja muuttuvan sellaisiksi rennoiksi joka päivän farkuiksi. Hintaa näillä oli 39,90€. Mulla ei aiemmin ole ollut boyfriend-mallisia farkkuja, joten saas nähdä kuinka osaan yhdistellä asuja näiden kanssa.


Ja boyfriend linjalla jatketaan! :P Nämä Lena-farkkushortsit on ihan huiput jalassa! Shortsit on tarpeeksi pitkät pidettäviksi myös töissä ja nämäkin ovat ihanan rennon oloiset päällä. Nämä maksoivat 29,90€. Koska tämä koko boyfriend-housujuttu on mulle ihan uusi, olen yhdistänyt näiden kanssa ihan perustrikoota, mutta joku tyttömäinen pusero varmasti sopisi näiden kanssa.


Paisley-kuvioinen paita maksoi 24,90€ ja ajattelin käyttää tuota hihat käärittyinä. Olen huomannut, etten osaa pitää oikein mitään pitkähihaisia yläosia oikeasti pitkähihaisina, vaan käärin tai rullaan hihat aina ylös. Töissä se toki johtuu osin myös siitä, että sillä tavalla hihat eivät ole ainakaan tiellä tai tarttumassa mihinkään kiinni, mutta jatkan tätä tapaani myös kotosalla. Tämä paita sopii hyvin ihan perusfarkkujen kanssa ja veikkaan, että tätä tulee käytettyä paljon esim. aiempien boyfriend-farkkujenkin kanssa.


Ostin oranssin perusneuleen, sillä niille on aina käyttöä ja se maksoi vain 7,90€, joten olihan se kotiutettava. Ostin myös tuon valkoisen perustopin seuraavaa puseroa ajatellen.


Tykkään tästä läpinäkyvästä paidasta ihan järjettömästi, vaikka se pääsi vasta tänään ensimmäistä kertaa käyttöön. Nappirivistö on hauska, sillä perusnappien tilalla on kultaiset kartiotniitit ja kiinnitys toimii nepparisysteemillä. Tämä paita maksoi 24,90€ ja tykkään niin vietävästi ja Paavolle tämän paidan näytettyäni sain kommentiksi "ihan tuollanen Jatta-paita".


Kuvan yhdistelmää olen ehtinyt käyttää jo useamman kerran tummien pillifarkkujen kanssa. Alla on siis vedenvihreä perustoppi (joka maksoi huikeat 4,90€) ja sen päällä tuo iki-ihana valkoinen pitsipeplum. Olen tykästynyt peplumien tyttömäisyyteen, ne on vaan niin söpöjä! Pitsipeplum maksoi 24,90€ ja pohdiskelen mahdollisesti hankkivani sen myös vaaleansinisenä, mutta toisaalta koko ajan ilmestyy toinen toistaan kivempia vaatteita, joten ehkä maltan itseni.


Keskellä oleva riipus oli musta vaan todella nätti! Mutta koska mulla on lähinnä vain hopeanvärisiä koruja ostin myös tuon turkoosin kaulakorun. Sen kultaisuus ei nyt tuossa kuvassa tule oikein esille, mutta uskokaa pois, se on kullanvärinen. Riipus oli 9,90€ ja turkoosi koru 12,90€.

Ja pakko hehkuttaa nyt kaikille lukijoille, että huomenna perjantaina (31.5.) kaikilla Cubuksilla saa -30% alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista. Ja ei, en saa mitään sen hehkuttamisesta, mutta luulen tuon olevan sellaista tietoa, joka voisi monia kiinnostaa :P

2 comments:

 1. Ai voi harmi, etten ollut lukemassa ennen perjantaita.

  Täytyy tosin sanoa, etten oikein tajua noita valmiiksi kulutettuja farkkuja, samanlaiset kun saisi puolella eurosella kirppikseltä. Tai sitten tämä on vain joku nostalgian oire, kun harrastin nuorena kotitekoisia reikiä. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kirppiksissä on vaan se huono puoli, ettei aina sitä omaa kokoa ole tarjolla, vaikka mieluisa malli löytyisikin. Plus että olen melko laiska käymään kirppiksillä, jotta sieltä niitä kivoja juttuja löytäisi :D mutta tosiaan, saahan noita kulutuksia tehtyä itsekin :)

   Delete