Tuesday, April 27, 2010

..exams.

Suunnittelin tälle päivälle KELAlla käyntiä ja tenttiin lukemista. Tai oikeastaan tentteihin lukemista. Niitä kun on tälle vkolla kertynyt kolme. Mutta kuten aina tentteihin pänttääminen menee; en ole vielä edes aloittanut. Tuli pyörittyä aamusta saakka kaupungilla, kävin koululla vain syömässä ja ostamassa vapuksi koulutusohjelmani haalarit (keltaiset). KELAlla kävin sentään ja sain onneksi hoidettua asiani. Lisäksi sovin vakuutusjuttuja. On nekin nyt sitten pois päiväjärjestyksestä.
Kiertelin kaupungilla kaverini Saimin kanssa pitkät tovit, muttenpa ostanut mitään. Rahatilannettani ajatellen hyvä juttu! :D

Mutta esittelenpä nyt viime lauantaisia ostoksiani.
Eli tällaisen paidan ostin. Siinä on ketjuja toisessa olkapäässä, jossa on hiha. Ostin sovittamatta, mutta onneksi se sopi hyvin! Sama paita löytyi myös petrolin ja pinkin värisenä, mutta musta taitaa olla kaikkein käytännöllisin minun vaatekaapissani.Tässä on myös liukuvärjätty huivi, jonka ostin. Huivi on toooodella iso ja kolmionmuotoinen. Tykkään tuosta merensinisen-sävystä todella paljon!Jospa nyt tämän postin jälkeen oikeasti alkaisin lukemaan Marketing Communicationin tenttiin!

No comments:

Post a Comment