Friday, April 23, 2010

..online shopping.

Ah, että netin ihanuuksia. Tilasin viime sunnuntaina Nelly.comista vähän piristeitä tähän kevätmasennukseen (tai lähinnä kevätahdistukseen).
Tilasin siis kengät, farkkuleggarit ja vähän kynsijuttuja :P

Tässä on ne kengät, eli tosi basic mustat bootsit. Käytin tänään jo koulussa ja oli tosi kivat! Varsinki tosi hyvät jalassa. Mietin kyllä että jos ostaisi töistä jotkut niittirannekkeet ja laittaisi varren ympärille niin noissa olisi edes jotain juttua. Nythän nuo on vähän tylsät, mutta ostinpa kerrankin käyttökengät arkea varten. Hintaakin oli vain 19€.

Tässä esittelen kynsiäni :D Pohjalla on jo aikaisemmin ostamaani lilaa lakkaa ja päälle olen väsäillyn tuollasia Konadin jutuilla :P Nuo on ensimmäisiä kokeiluja, että laatu on nyt mitä on, mutta oli pakko päästä kokeilemaan! =)


ja tässä on ne farkkuleggingsit. Ensin kun avasin paketin ja katsoin noita, mietin vaan että voi luoja, miten ikinä tulen mahtumaan niihin :D Mutta yllättävän hyvin mahduin; kangas on tosi joustavaa ja jos olisin ottanut kokoa isomman, luultavasti leggarit löpsähtävät käytössä, joten ne olisivat sitten liian isot. Kerrankin ostin vaaleat farkkuleggingsit! Ajattelin huomenna laittaa nuo töihin ja venyttää ne siellä muotoonsa :D

No comments:

Post a Comment