Thursday, May 6, 2010

...sunny days!

Ah, tänään on kyllä ihan mahtava päivä! Aamusta asti on ollu aurinkoista ja alkaa pikkuhiljaa oikeasti näyttämään siltä, että kyllä se kesä sieltä tulee! Tänään minulla oli kaksi tenttiä; espanja ja cost and management accounting, jotka molemmat tuntuivat menevän hyvin. Espanja varsinkin, toivon että vitonen räpsähtäisi, jotta keskiarvo vähäsen nousisi :P C&MA:sta voin maksimissaan saada nelosen, mutta kyllä se minulle kelpaisi!
Tenttien jälkeen suuntasin kaupungille ja pankkiin, sillä piti mennä maksamaan jenkeille etukäteen juttuja. Sinne meni parisen sataa euroa, mutta sekään ei lannista tätä fiilistä :P
Tulin kotiin ja eteisen lattialla lojui loput vaihtolapuista (kaikki on nyt siis koossa!) ja palkkanauha. Sain palkkaa 59€ enemmän mitä oletin! Ihan hyvä, sillä eilen tuli käytyä pankissa ja matkalla töihin kulutin yli 50€ :D

Tässä siis ostoksia:

Anttilassa kävin ostamassa vähän meikkiä, kun tuntuu että kaikki meikit loppuu aina samaan aikaan =( Ostin siis meikkivoiteen ja puuterin (taisi tulla vähän liian vaaleaa puuteria, mut oh well..) ja sitten kaupan päällisiksi tuollaisen meikin alustusvoiteen vai miksikä sitä kutsutaan. Silottaa ihoa kuulemma. Tänää kokeilin noita kaikkia, mutteivät mitää ihmetuotteita olleet. Iho on kyllä pysynyt hyvin mattana. Yli kolme kymppiä noihinkin tuhlaantui.


Tätä puseroa kävin Vero Modassa sovittelemassa jo toissapäivänä, kun Ksenian ja Li Nan kanssa käytiin vähä kaupoilla sovittelemassa. :) Eilen sitten ostin sen. Hintaa oli 19.95€. Mitähän se oli kun julistin etten koskaan käytä pastellivärejä. Kivemman näköinen päällä kuin hengarilla. Niin ja se aikaisemmin ostamani huivi sopii juuri mainiosti sävy sävyyn tuon kanssa.


Tämän mainion päivän takia kuuntelen nyt oikein iloista musiikkia:
Nada Surf - Concrete Bed
The Killers - When You Were Young (Victoria's Secret Remix)
KT Tunstall - Suddenly I See
Goldspot - Float On
Morningwood - Nth Degree

Gavin DeGraw ja Christina Aguilerakin toimii loistavasti :)

No comments:

Post a Comment