Thursday, July 26, 2012

...a packet of cuteness.

Postimies (tai nainen) oli tänään todella kiva ja toi minulle äärimmäisen söpön paketin. Pikkuinen nyssäkkä mahtui kerrankin postiluukusta sisään.


Katsokaa nyt miten söpö pieni paketti kuplamuovikuoren alta paljastui! Tämä paketti aiheutti sellaisen AWW-efektin. Paketista varmasti osa jo arvaa mitä olen mennyt tilaamaan.


Tilasin siis Everyday Mineralsin pari sivellintä. Valitin aiemmin bareMineralsien karheista siveltimistä, joten mitä Jatta tekee? Pientä tutkimustyötä Googlen ja muutaman blogin kanssa ja voilà! Minulla on nyt meikkipohjan ja puuterin levittämiseen pari äärimmäisen pehmeää sivellintä. Ensin katselin näitä söpöjä pikkusiveltimiä epäillen, mutta epäilykset haihtuivat päästyäni kokeilemaan niitä tositoimissa.

Vasemmanpuolinen sivellin on Everyday Mineralsin Long Handed Kabuki, jota siis käytän nyt bareMineralsin Mineral Veilin kanssa. Oikeanpuolinen sivellin on taas Flat Top Brush, jonka tasainen pää ei itseasiassa kuvassa näy kovin hyvin. Sitä siis käytän itse meikkipohjan kanssa. Tuo Flat Top Brush on itse asiassa Kabukia napakampi ja tiheämpi, joten se soveltuu mainiosti meikkipohjan levittämiseen. Molemmat siveltimet ovat synteettisiä ja sopivat myös vegaaneille.

Tänään kerkesinkin siis näitä jo kokeilemaan ja ne toimivat oikein hyvin. Napakkuus on hieman eri luokkaa kuin bareMineralsin omilla siveltimillä, joten levitystekniikkaa pitää vielä hieman harjoitella, mutta veikkaisin, että näillä saa vähintääkin yhtä peittävää (ellei peittävämpääkin) lopputulosta. Tärkeintä oli kuitenkin, että kasvoni ei enää ärsyynny karheista siveltimistä. En ollut varma kutitteliko itse meikkipohja kasvojani vai siveltimet, mutta ainakaan tänään kasvoja ei ole kutitellut laisinkaan, joten veikkaisin sen johtuneen siveltimistä.

Hinnallakaan siveltimiä ei ole pilattu. Nämä olivat $12,99/kpl ja tilasin ne yrityksen omilta nettisivuilta. Näitä myydään myös esim. Nelly.comissa, mutta hinnat ovat jälleen ihan toisessa galaksissa. Käsittääkseni merkillä on myös hyviä meikkipohjia ja muita meikkituotteita, joten ehkäpä joskus niitäkin on kokeiltava.

Onko Everyday Minerals muille tuttu kosmetiikkamerkki?

No comments:

Post a Comment