Wednesday, January 12, 2011

...argh!!!

Siis tänään on kaikki lähinnä vaan ärsyttäny ja ahdistanu! Paljoa en ole täällä porukoiden luona ole viihtyny ja nyt kun sitten olen täällä niin give-a-fuck-ometer on täysillä. Täällä ei ole tilaa mun tavaroille ja tää "mun" huone on lähinnä varasto missä on sänky. Ahdistavaa. No onneksi pääsee muuttamaan mahdollisesti jo jonkun parin vkon päästä. Niin rasittavaa tää kyytien hommaaminen.

Nyt kyrpii myös tuo vähäinen koulu. Mitään en ole tehnyt, mutta jotenkin se vähäinenkin koulu ahdistaa ja kohta pitäisi valmistua ja sekin ahdistaa ihan hitosti. Koitan ottaa ihan omassa rauhassa, mutta jotenkin tuntuu siltä, että pitäisi tietää mitä on tekemässä ja minne menossa. Yäh. Tahtoo takaisin Floridaan.

Tänään tuli tehtyä levyhankinta Christina-kokoelmaan, nimittäin You Lost Me-single. Kuvailen sitten joskus kun saan sen. Jos kuvaan kun paras kamera on tällä hetkellä mun puhelimessa. Sekin ärsyttää. Haluan sen kameran.

Nyt siis kiukuttaa kuin pikkulasta, mikään ei ole hyvin eikä mikään miellytä. Tekisi mieli kirjoittaa vaikka mistä mutta toisaalta ei mistään, joten päätän tämän lyhyen ja sekavan postauksen tähän. Kiitos ja kuittaus.

1 comment: