Friday, September 20, 2013

...BB order from August.

Noh, olenpas ollut paska bloggaaja. Olen nyt istunut sairaslomalla muutaman päivän viisaudenhampaiden poiston takia ja mökkihöperyys alkaa pikkuhiljaa iskeä, joten nyt on hyvä hetki alkaa naputtelemaan läppärin näppäistöä ja kertoa teille muutamasta tuotteesta, jotka tilasin jo elokuussa, joten olen ehtinyt testaamaan tuotteita jo jonkin aikaan. Kyseessä on siis viides tilaukseni BeautyBay.com-nettikaupasta, josta olenkin useaan otteeseen maininnut ja kehunut täällä blogissani. Eikä minulla ole edelleenkään mitään huonoa sanottavaa kyseisestä nettikaupasta.


Ostin jemmaan bareMineralsin Touch Up Veil-puuterin, sillä edellisessä alkaa pohja paistaa päivä päivältä enemmän ja en halua joutua tilanteeseen, jossa kyseinen tuote loppuu ja minulla ei ole uutta tilalle. Se siis kuuluu ehdottomiin suosikkituotteisiini.
Ostin myös ArtDecon kulmakarvageelin, jossa on loistava hinta-laatu-suhde. Tuubissa on loistava muotoiltu harja, joka vaati hieman totuttelua Lumenen kulmakarvageelin jälkeen, mutta on kyllä tarkoitukseensa loistava. Muutenkin geeli pitää paremmin Lumenen geeliin verrattuna. Myös hinta on ArtDecossa paremmin kohdallaan. 10ml tuubi maksoi n.11€ kun taas Lumenen vastaavassa oli 6ml, joka maksoi n.9€. Saat siis rahoillesi enemmän vastinetta ArtDecon geelin ostaessasi.
Tarvitsin myös rasvaisuuden poistoon Paul & Joen "puuteri"paperia (vaikka tuossa ei siis varsinaisesti puuteria olekaan), jota olen aiemmin ostanut, niinkuin myös kulmakarvageeliäkin, e.l.f:ltä, mutta noiden kahden tuotteen takia ei kannata yksinään tilata sieltä pakettia, vaikka se melko edulliseksi tulisikin. Nämä paperit ovat hieman e.l.f:in arkkeja isompia, joten yksi arkki riittää helposti koko kasvoille. Tällä 100 arkin pakkauksella oli hintaa n.4€.


Lisäksi halusin kokeilla uutta shampoota ja hoitoainetta. Minulla on rasvoittuva hiuspohja, mutta mielestäni sen tyyppiselle hiuksille suunnatut tuotteet vain kuivattavat ja pahentavat rasvoittumista entisestään. Sen sijaan kosteuttavat tuotteet tekevät hiuksista mukavan pehmeät ja helposti käsiteltävät. Halusin kokeilla Macadamia Natural Oilin tuotteita, joten tilasin sekä shampoon että hoitoaineen. 300ml pullo shampoota maksoi 11€ ja hoitsikka reilut 13€. Ehdottomasti hintansa arvoisia tuotteita! Shampoo on sulfaatition, mutta se silti pesee hiukset puhtaaksi. Hoitoaineessa on hieman silikoneja, mutta ei onneksi ainesosalistan alkupäässä. Molemmissa on hyvin mieto, miellyttävä tuoksu ja voi olla tulen hankkimaan molempia tuotteita lisää myöhemminkin.


Eräs erittäin mukava puoli BeautyBayssa on näytteet, joita saa £1.50 hinnalla. Tällä kertaa minua onnisti, sillä sain Talikan ripsiseeruminäytteen lisäksi First Aid Beautyn täysikokoisen kosteusvoidepalan, joka sopii esim. kuivien kantapäiden tai kyynärpäiden hoitamiseen. Voide on tosiaan sellainen kiinteä palanen, josta saa voidetta irti hieromalla. Olenkin saanut käytettyä voidetta jo sen verran, että pala on kuopallaan. Ripsiseerumia en ole vielä ehtinyt kokeilla, mutta eiköhän sekin tule käytettyä pois.

Olin siis jälleen kerran tyytyväinen tilaamiini tuotteisiin, vaikka osan tilasin sen kummempia tuotteista tietämättä. BeautyBaysta olen saanut aina hyvää palvelua, tuotteet ovat olleet moitteettomassa kunnossa ja toimitusajat ovat olleet yleensä todella nopeita. Kynsilakkoja tilatessa kannattaa varautua hieman pidempiin toimitusaikoihin, mutta silti kahta kolmea viikkoa enempää en ole niitäkään joutunut odottelemaan. BeautyBay onkin minunkaltaiseni kosmetiikkafriikin taivas!

No comments:

Post a Comment