Thursday, January 10, 2013

...LivBox of January.

Viime marraskuun lopussa tein kolmen kuukauden pituisen LivBox-tilauksen. Idea on varmasti monille tuttu, mutta käydään se nyt silti läpi: tällaisia beautyboxeja on muualla Euroopassa ja Yhdysvalloissa monia erilaisia, mutta peruspointti on sama. Maksat summan X kuussa, jotta saat määrän Y tuotteita kuukausittain käyttöösi ilman, että tiedät etukäteen mitä sieltä tulla tupsahtaa. Tuotteet voivat olla täysi kokoisia tai näytekokoja.

Idioottimaista, eikö? No minähän siihen siis tietysti lankesin ja tilasin tämän Suomen ensimmäisen kosmetiikkaboxin itselleni. Harkitsin kyllä jonkin aikaa, sillä tilausta tehdessä olin saanut tietää vain marraskuun boxin sisällön, joka ei oikein iskenyt, sillä se sisälsi suurimmaksi osaksi markettikamaa (esim. Lumenen, Goshin ja Rimmelin juttuja). Sitten kuitenkin päädyin tilaamaan, sillä tykkään kokeilla uusia tuotteita, mutta kalliimpia tuotteita ei hinnan vuoksi tohdi ihan tuosta vain kokeilla. Lisäksi se yllätys-fiilis on kyllä ihana, ihan joka kuussa olisi joulu, muttei tarkalleen tiedä milloin tai mitä saa lahjaksi.


Onni kuitenkin potki minua tammikuun boxissa ja laatikosta löytyi hyvinkin mielenkiintoisia tuotteita. LivBoxissa oli kaksi täysikokoista tuotetta ja kolme suhteellisen reilua näytekokoa. Itse laatikko oli nätisti pakattu, mutta miinusta siitä, että laatikko ei ole kaksiosainen (kansi+pohja), jota voisi käyttää muuhunkin niinkuin esim. GlossyBoxeissa, vaan tuollainen typerä peruspakkaus, joka ei ole kovin kätevä muuhun säilyttämiseen.


LivBoxista löytyi Moroccanoilin hiusöljy näytepullo, jossa tuotetta on 10ml verran. Kuulostaa melko vähäiselle, mutta öljyissä pari tippaa riittää pitkälle. Tämä olikin yksi mielestäni boxin parhaista tuotteista, sillä olen halunnut testata tätä jo jonkin aikaa. Ongelmana on vain ison pullon hinta (40-50€/100ml), joten ärsyttäisi tuhlata paljon rahaa johonkin, josta en välttämättä edes pidä. Nyt kuitenkin pääsen testaamaan onko tuote hintansa arvoinen.

Dermalogican tuotteita en ole ikinä kokeillut, joten olen mielissäni, että boxissa oli Dermalogican Daily Microfoliant-kuorintajauhe. Jauhetta minun käsitykseni mukaan kaadetaan kädelle ja sekoitetaan veden kanssa, jolloin saadaan aikaan vaahto, jolla sitten kuoritaan kasvot. Näytepurkissa tavaraa oli 13g, joka on minusta hyvä koko tuotteelle.

Mukana oli myös Louis Widmerin Eye Contour Cream-voide, joka on tarkoitettu silmänympärysvoiteeksi, mutta jota voidaan käyttää melkeinpä missä tahansa. Tämä näyte oli mielestäni erittäin hyvän kokoinen! 7,5ml kuulostaa vähältä, mutta omat normaalikokoiset 15ml silmänympärysvoiteet ovat kestäneet turhankin kauan, joten näytteeksi tuo on mielestäni todella reilun kokoinen.


Mukana oli myös IsaDoran Wonder Nail-lakka, ja minä suorastaan rakastan ID:n lakkoja. Sain sävyn Oasis, joka muistuttaa hämmästyttävän paljon Bronze Patina-nimistä lakkaa, jonka omistan jo entuudestaan. Glitterit Oasiksessa ovat viileämmän värisiä kuin Bronze Patinassa, mutta muuten lakat ovat ainakin pulloissa hyvin samanvärisiä. Nämä lakat ovat laadultaan loistavia, joten en siltikään valita :P Näitä tuli eri boxeihin muissakin väreissä.


Mukana tuli myös Rimmelin Lasting Finish by Kate-huulipuna. Minun punani oli sävy 03 eli Rosetto, joka kädellä näyttää rusehtavan punaiselle. Huulillani se on nudepuna, joista en yleensä välitä, mutta tämä oli minusta todella hyvänvärinen! Puna on mattapintainen, joista en niistäkään yleensä oikein pidä, mutta tämä on siinäkin suhteessa oikein onnistunut. Näitä harkitsen hankkivani myös jossakin muussa sävyssä!

Eli tammikuun LivBox osui nappiin minusta oikein hyvin. Jos LivBoxit ovat helmi- ja maaliskuussa yhtä onnistuineita, voisin harkita jatkavani tilausta.

Kuka muu tykkäsi tämän kuun LivBoxista?

No comments:

Post a Comment