Sunday, September 22, 2013

...Björn Axen Argan Oil.

Puhutaanpa vaihteeksi hiuksista. Omat hiukseni ovat venyneet melkoiset pitkiksi, ihan vain siksi, etten ole käynyt leikkauttamassa niitä monen moneen kuukauteen. Latvani ovatkin melko kauheassa kunnossa ja toivon ensi kuussa pääseväni kampaajalle, jotta voin vihdoin pätkäistä 10-15cm pois noita kärsineitä hamppulatvojani. Olen parhaani mukaan kosteuttanut, hoitanut ja silottanut latvojani, mutta ne nyt vain ovat niin kärsineet, että pian vain sakset auttavat asiaan.
Haluan kuitenkin mainita yhden tuotteen, joka on ollut aivan loistava tuote taistelussa karheutta vastaan.


Björn Axenin Care-sarjaan kuuluva arganöljy on aivan loistavaa tavaraa! Se kosteuttaa ja silottaa hiusta ilman, että se lähmäisi tai tekisi hiuksista öljyisiä. Tässä on myös hieman silikonia, mutta vain ainesosalistan loppupäässä. Tuotteessa on myös tyrni- ja macadamiaöljyä sekä hieman hajustetta. Minusta ainesosalista näyttää erinomaiselta verrattuna esimerkiksi paljon hypetettyyn Moroccanoiliin. Moroccanoilin kaksi ensimmäistä ainesosaa ovatkin silikoneja ja se tuntuukin hiuksissa paljon raskaammalta, joskin juuri silikonien takia hyvin silottavalta.

Minulla ei ole Moroccanoilin täysikokoista pulloa, jo ihan sen hinnankin takia. 100ml pullo Moroccanoilia maksaa n.50€, kun taas tämän Björn Axenin pullon saa n.30€ hintaan. Pidän kovasti myös tuosta pumppupullosta, jolla annostelu on todella helppoa. Perinteisestä pullosta tuotetta voi helposti holahtaa liikaa, mutta pumppupulloa käyttäessä tämä on epätodennäköistä.

Käytän Björn Axenin arganöljyä pyyhekuiviin hiuksiin pesun jälkeen. Sitä voi käyttää myös kuiviin hiuksiin, mutta mielestäni öljy imeytyy paremmin märkään hiukseen. Lisäksi pitkähiuksisena arvostan sitä, että öljyä käyttäessäni hiukseni kuivuvat myös huomattavasti nopeammin! Tämän lisäksi hiusten selvittäminen käy helpommin.
Suosittelen öljyä siis erityisesti pitkähiuksisille, jotka saavat öljyn käyttämisestä enemmän hyötyjä kuin lyhythiuksiset, mutta jos hiukset ovat ylipäätään kaipaavat kiiltoa ja erityisesti latvat hoitoa, kannattaa tälle öljylle antaa mahdollisuus.

No comments:

Post a Comment