Wednesday, September 25, 2013

...The Body Shop Satsuma Body Polish & Coconut Body Mist.


Muistan, kun lapsena oli aina niin jännää käydä Body Shopin liikkeessä. On pulloa ja purnukkaa ja kaikki tuoksui ja näytti niin ihanalta! Myös eläinkokeettomuus oli pienen eläinystävän sydäntä lähellä. Selkeästi pieni kosmetiikkafriikki sisälläni nosti jo silloin päätään :P Mutta en ole oikeastaan koskaan ollut mikään The Body Shopin fani. Varsinkin, kun yritys myytiin taannoin kosmetiikkajätti L'Orealille, meni Body Shopista vähän se pienen putiikkikaupan fiilis. Liikkeet tuskin ovat periaatteessa muuttuneet juuri mihinkään, mutta jotenkin se vaikuttaa mielikuvaani yrityksestä, jos sen omistaa kosmetiikka-alan jättiyritys, joka on maailman kuulu eläinkokeistaan. Tämä tietysti luo tiettyä ristiriitaa ainakin minun mielessäni...

Päätin kuitenkin vihdoin kokeilla Body Shopista paria tuotetta ja elokuussa ostin Body Shopista pari hemmottelujuttua itselleni. Tarvitsin kuorinnan kokovartalolle, joten pyysin myyjältä suosituksia kuorinta-aineesta, joka ei raapisi, vaan kuorisi hellästi. Hän suositteli Body Polish-tuotteita, jotka ovat kuin suihkugeeliä, mutta kuorimisefektillä. Nappasin siis tuon Satsuma Body Polish-kuorintageelin. Olen halunnut kokeilla myös Body Shopin vartalosuihkeita, joten ostin Coconut Body Mistin. Nämä maksoivat n.16€/kpl.

Satsuma Body Polishissa on kyllä aivan ihana tuoksu, joka jää myös hetkeksi ihollekin. Sinällään en kuitenkaan ymmärrä mikä idea niin vahvassa hajusteessa on, kun kuitenkin iholle joutuu laittamaan kosteusvoidetta, jonka jälkeen se tuoksu sitten katoaakin. Ja Body Polishin jälkeen onkin pakko käyttää sitä kosteusvoidetta, sillä se pesee kyllä kaikki öljyt ja sitä myötä kosteuden iholta. Iho jää sellaiseksi natisevan puhtaaksi, mikä on silloin tällöin ihan ok juttu, mutta päivittäiseen käyttöön en suosittelisi. Myöskin nuo kuorivat rakeet (ilmeisesti murskattua saksanpähkinän kuorta) ovat juuri sellaisia raapivia, joista en oikein pidä. Rakeita on tosin melko harvakseltaan. Pidän enemmän Lushin Rub Rub Rub-kuorinnan suolarakeista, joita on paljon, mutta ne kuorivat hellemmin. Ja mikään hellävarainen kuorintahan tuo Lushin Rub Rub Rub ei ole, mutta iho jää pehmeämmäksi kuin Body Polishia käyttäessä. Tätä tuskin tulee enää ostettua, mutta käyttelen tuon joka tapauksessa pois. (Mihin ei mene muuten kauan, tuote ei tunnu kovin riittoisalta.)

Coconut Body Mist on kuitenkin ihan mukava tuote! En tiedä mikä tästä tekee hajusteherkille sopivan, mutta niin sitä mulle mainostettiin. En omista yhtäkään oikeasti makeaa karkkista tuoksua kuten ostamani karamelliselta kookokselta tuoksuva vartalosuihke, joten se siis täydentää hyvin tuoksukokoelmaani. Jos joku ei tiedä, niin vartalosuihkeiden tuoksut eivät kestä yhtä kauan kuin hajuvedet saati sitten parfyymit, joten niitä voi lisäillä päivän mittaan turvallisin mielin. Hajuvesiä en henk.koht. tykkää lisätä päivän mittaan, sillä oma nenä turtuu tuoksuun, enkä halua päätyä jättämään tuoksuvanaa jälkeeni, mutta vartalosuihketta saatan jopa uskaltautua lisäämään.

En osaa sanoa mitään siitä ovatko Body Shopin tuotteet muuttuneet omistusvaihdoksen jälkeen ja mihin suuntaan, mutta tämän kokeilun jälkeen osaan ainakin nuo kuorintageelit jättää hyllyyn ja mahdollisesti napata toisen vartalosuihkeen :)

Onko teillä millaisia mielipiteitä Body Shopista? Löytyykö suosikkituotteita tai inhokkeja?

2 comments:

 1. Mie tykkään kanssa kovasti noista Body Shopin body misteistä. Tällä hetkellä kaapista löytyy Pink Grapefruit, monia muitakin olen käynyt nuuhkimassa (=kuolaamassa) mutta en ole raaskinut ostaa :/ Ihanan tuoksuisia kyllä että jos rahaa olisi käyttää enemmän niin johan niitä olis koko sarja jo kaapissa :D

  Ja samoin meiltä on tuota samaa satsuma-kuorintavoidettakin löytynyt, muistaakseni oli aika raapiva mutta tuoksut on kyllä noissa niin kohdallaan ;)

  www.ontheedgeofforever-siru.blogspot.fi

  AKA foorumin Fighter ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen miettynyt myös, että voisi olla useampikin body mist kaapissa, mutta mikä siinä on että se 15-16€ tuntuu hirmu summalta, vaikka yhteen varsinaiseen hajuveteen menee moninkertaisesti enemmän rahaa :D olen siis nuukempi ostamaan noita body mistejä kuin varsinaisia hajuvesiä :P

   Delete