Monday, July 26, 2010

...being stupid.

Aikaisemmin tekemäni "tyhmä" ostos, eli neulepaita/mekko ei ollutkaan niin tyhmä kun pari päivää oli kylmät kelit. Mutta tulin silti kipeäksi. Ei siis ole maailman fiksuin idea istua puistossa pelaamassa korttia kun sataa...Nyt sitten ollaan räkätaudissa ja ääni on "seksikkään" käheä.

Muuta tyhmäilyä: H&M:n vierailu. Ajattelin vaan käydä sovittelemassa. Joojoo, 40.80€ meni :D Sieltä vaan kerrankin löytyi kaikkea söpöä!

Ostin pari paitaa. Sama paita kahdessa värissä :P en osannut päättää näiden väliltä, joten otin molemmat. Hintaa oli 9.95€/kpl.

Sitten ostin pari hametta. Sininen perushame on tosi kiva. Minulla on noita 4.95€ perushameita ennestäänkin, mutta tuo on vähän jämäkämpää matskua. Toinen hame taas oli 14.95€, mutten ole ihan varma tykkäänkö tuosta. Saattaa olla, että se saa pyllyni näyttämään entistä isommalta tai sitten se vaan todella korostaa vyötäröä. Saatan palauttaa tuon raitahameen.

Noihin sinisiin juttuihin löysin matchaavat sukkikset ja ne oli vain euron! =)Tänään soi jatkuvalla syötöllä Maroon 5 - Misery. Adam Levine on vain niin hot. Harmi vain ettei tuota biisiä vielä löydy Spotifysta =(

No comments:

Post a Comment