Thursday, July 8, 2010

...rain.

Tänään oli niin tuskaisen hiostavaa. Heräsin baari-illan jälkeen ihan kauheaan oloon. Ei krapulaan, vaan kauheaan hiostavan tunteeseen. Kämpässä oli 29 astetta lämmintä. Lähdin kaveri Claudian kanssa puistoon istuskelemaan. Kävimme kyllä myös parissa liikkeessä, mm. Esteticassa, jonne varasin kulmien ja ripsien värjäyksen. Seuraava palkka on sen verran iso, että saan sen 20-30€ laitettua siihen =) Kävimme terveellisesti mäkissä syömässä juustohampurilaiset :D Claudian oli lähdettävä lukemaan viimeiseen tenttiinsä ja itse meni työpaikalleni morottamaan kavereita. Matkalla tapasin siskoni.
Työpaikalla työkaverini sanoi pääsevänsä töistä pian, joten päätettiin sitten kävellä kotiin samaa matkaa nyt kun asun tässä lähellä. Ulos päästyämme satoi kaatamalla ja tuuli kivasti. Kastuin täysin, mutta ihanaa, että satoi! Nyt on paljon raikkaampi ilma kämpässäkin. Tosin lämpötila täällä on vielä vähän vajaa 28 astetta, mutta sade auttoi :)

Mutta yhyy, Claudia lähtee huomenna takaisin Saksaan =( Vienkin hänet huomenna syömään Amarilloon, and it's all on me ;) Voimme vaikka juhlistaa synttäreitäni ja surra hänen lähtöään. I'm gonna miss you Claudia!

Rakkaudesta sateeseen nyt soi: Mika - Rain

No comments:

Post a Comment