Tuesday, July 13, 2010

....heat.

Tuuletin olis kiva! Lupasin, etten valita helteistä, mutta mä alan sulaa pikkuhiljaa. Sisällä tällä hetkellä 31 astetta, enkä pysty enää seitsemän kahdeksan aikoihin enää nukkumaan. Ihanaa.

En ole vähään aikaan postaillut, joten päivittelen tässä useampien päivien tapahtumia. Kuvia on vähäisesti, koska olin unohtanut kameran vanhalle kämpälle.

9.7.2010
Claudian viimeinen päivä Suomessa =( Näin Claudiaa ja muita kv-ihmisiä, kun menimme Sitruunapisaraan salaateille ja kakuille. Sitten kävin ostamassa Claudialle lahjaksi vaaleanlilaa kynsilakkaa, josta hän piti. Pia ja Son osti Claudialle Marimekko-pussukan =) Illalla (haha, neljältä) menimme Claudian kanssa Amarilloon syömään. Lupasin nähkääs tarjota viimeisen illallisen Mikkelissä. Oli aika nams ja hyvä että laitoin sellaisen mekon, jossa ei nähnyt kuinka vatsa pullotti :DD Menimme Claudian kämpille. Siellä sain espanjalaisten vaihtarityttöjen tavaroita, joita he olivat jättäneet minulle. Lopulta Claudia saattoi minut kotiin ja katsasti uuden kämppäni. Kun hän sitten lähti ja suljin oven, tajusin että se saattoi olla viimeinen kerta kun nään Claudiaa ja purskahdin hillittömään itkuun. Ei enää ole kenelle soittaa, että mennäänkö jätskille tai rannalle =( Näin kuitenkin Claudiaa vielä illemmalla puistossa. Kauhea ikävä jäi.

10.7.2010
Happy Birthday to ME! Täytin 21 vuotta. Aamuvuoroon töihin piti juosta. Aamuvuorosta kaupungille, koska piti hankkia sitä sun tätä illan juhlia varten. Hyvät juhlat olikin. En ehkä enempää niistä kerro, mutta sanotaan tosiaan, että seuraavana päivänä tutisutti. Kivointa oli saada kukkia, ruusu varsinkin =)

Sain lahjojakin!

Ville ja Mikko toi kukkia, suklaata ja kuvasta jäi pois sellanen kuplajuttu :)


Saimi teki mulle Special Editionin Sinkkutytön Salatut Elämät-boksista :D


Sami, Joni ja Rami eli luultavasti Sami hankki mulle tuollasen coolin viinikarahvin, viiniä ja Tuhmien Tyttöjen Kirjan.

Kiitos kaikille muistaneille! =)

12.7.2010
Hirmu helle. Päivä sisälti rannalla lekoilua ja uimista sekä illalla leffailua naapurissa. Rannalla tosiaan hypättiin Pian kanssa hyppytornista. Pitkästä aikaa.

Tänään haluan rannalle ja jonkun tietyn viereen =)

Life is goooood!

No comments:

Post a Comment