Sunday, November 21, 2010

...Bourbon Street.

Päivittelen nyt tässä parin vkonlopun jutut, koska on tullut reissattua jonkin verran.

Viime vkonloppuna tosiaan lähdin Jonnan, Jurin, Eddien ja Torin kanssa New Orleansiin. Sinne ajaa Pensacolasta sellaset kolmisen tuntia. Matka alkoi jo aika hilpeissä meiningeissä kun Juri päätti, että hän juo Four Locosia matkalla. Se on siis sellanen juoma, josta on ollu täällä aika paljon kohua. Itsehän en oikein kyseisestä juomasta perusta, mutta pari hörppyä tuli otettua. Pitäähän sitä kaveria jeesata. Hieno aamupala oli mulla: Four Locosia ja suklaapatukka.

Kyytiä odotellessa.Kuva meistä takapenkkiläisistä.


Vähän erilaiset maisemat ku Suomessa.


Mobile matkan varrella.


Perille päästyämme ei meidän hot..siis motelli ollu ihan mitä odotettiin. Naurettiin meidän tupakan hajuselle huumeluolalle. Yritettiin kuitenkin pysyä positiivisina ja alettiin laittautua iltaa varten. Laittauduttiin ja soitettiin taksi. Saatiin odotella taksia about tunti. Sekin vähä masensi tunnelmia.


Vihdoin päästiin French Quarteriin ja Bourbon Streetille. Bourbon Street on siis sellanen katu, jossa on aina bileet. Enpä oo koskaan nähny yhden kadun varrella niin hitosti baareja ja ravintoloita. Parvekkeilla on aina ihmisiä ja niille jos vilauttaa voit saada myös helmiä :D Ja ei, ite en vilauttanu kertaakaan, vaikka niitä helmiä sainki.Mentiin ensiksi syömään ja sitten alettiin kulkea baarista toiseen ja kaupasta toiseen. Tuli tavattua muutama uusi ihminen, jonka kanssa tuli hengattua seuraavanakin iltana. Mut vietiin myös tanssimaan. Ensimmäisenä iltana tuli otettua jokunen shottikin, mutta muuten tuli juotua olutta koko ilta. Monessa baarissa oli joku bändi soittamassa covereita ja niissä oli tosi kiva käydä kuuntelemassa ja karjumassa muiden korviin. Toinen ilta meni hyvin samanlaisissa merkeissä. Tässä iltaotokset, jotka ei todellakaan ole aika järjestyksessä. Äitille ja Lauralle tiedoksi: ei tartte huolehtia.
No comments:

Post a Comment