Monday, November 29, 2010

Byebye beach!

Viime päivät on menneet aika samalla kaavalla. Käydään lounaalla, pyöritään päivä jossakin, sitten mennään illalla syömään ja otetaan muutamat jossakin baarissa/Tonilla.

Tänään mentiin Pensacola Beachille, varmaan viimeisiä kertoja. Oli aika kylmä, kun tuuli. Mulla on neule ja nahkatakki päällä, mutta silti oli vähän vilu. Ranta oli nätti niinkuin aina. Mentiin ekaa kertaa laiturille (nähtiin rausku!), ja käveltiin ihan sen päähän. Siellä hengaili hitosti kalastajia ja nähtiin, kun ne veti merestä aika isojakin vonkaleita. Ei ihan samaa kaliiberia mitä Saimaasta äiti ja iskä vetää. Nähtiin myös, kun yksi lokki oli jäänyt yhden kalastajan siimaan kiinni sen siivestä =( se näytti aika ilkeeltä, mutta onneks ne sai sen irti siitä ja lokki sai jatkaa matkaansa.

Tänään on soinu musiikkia paljon Burlesque-soundtrackilta. Nyt on soinut monta kertaa Christinan Etta James-cover Something's Got a Hold On Me.


Kohta puoliin mennään Olive Gardeniin syömään. Sieltä jatketaan leffaan katsastamaan uus Harry Potter. Voin olla hiukka pihalla leffasta, mutta voin ottaa taas torkut :D
Ollaan viime aikoina pyritty käymään sellaisissa paikoissa syömässä, missä ei olla aikaisemmin käyty. Esim. perjantaina käytiin Red Lobsterissa (söin grillattuja katkarapuja ja kampasimpukoita, nams) ja eilen käytiin Outbackissa (grillattua lihaa, riisillä ja kasviksilla, nomnom). Outback on australialaisvaikutteinen ravintola, mutta se ruoka muistutti eniten suomalaista ruokaa. Tuli mieleen ihan iskän vartaat.

No comments:

Post a Comment