Saturday, November 6, 2010

...Destin.

Perjantai oli kyllä todella kivaisa päivä, harmittaa ettei tullu edes tota paskakameraa mukaan.
Mutta siis aamusta, okei päivästä, koska heräsin vasta joskus kahdentoista jälkeen. Päivän ohjelman piti olla opiskelua ja salia, mutta sitten lähdinkin Jonnan ja Torin kanssa Destiniin. Destin on pikkukaupunki tässä lähellä, n. 1-1½h ajomatkan päässä. Destiniin mentiin, koska siellä on yksi aivan mahtava shoppailupaikka. Kyseessä on sellainen hyvin pitkä rakennus, jossa on tajuttoman paljon kauppoja, kaikki taitaa olla outlettejä. Itse ostin Calvin Kleinin liikkeestä paidan (n. $25), Gapista neulepuseron (myöskin n.$25) ja Guessin liikkeessä menin vähän sekaisin. Sieltä lähti mukaan rannekoru ($12.99 +tax), kaulakoru ($14.99+tax) ja musta trenssitakki ($74+tax). Myöhemmin piti kuitenkin palata takaisin ja hakea yksi farkkumekko ($44+tax). Huh, mun ei pitänyt ostaa mitää ennen Nykiä. Noh. Käytiin vielä Mellow Mushroomissa syömässä nomnom-pizzaa. Tai ite otin kyllä jotain Calzone-juttua, missä oli kanaa, herkkusieniä ja vihreetä paprikaa.

Mekkoa ja neuletta en jaksanu kuvata, koska ne kuitenkaan näytä hyvältä hengarissa.

Kaikki oltiin sitä mieltä vielä päivällä, että illalla ei lähdetä mihinkään. Mutta shoppailuterapian jälkeen kaikki oli sitä mieltä, että kyllähän sitä yksille voi lähteä. Mentiin Torin, Jonnan, Martinin ja Mauricen kanssa Hopjacksiin istuksimaan ja otettiin muutamat. Maistoin sellaista vadelmaolutta, joka maistui ihan vadelmamehulle. Sitä voisi kokeilla uudestaankin. Tosiaan sen illan aikana join kolme olutta. Voi ei, olen oppinu tähän oluen juontiin. Harmi, että Bud Lightia ei myydä Suomessa.

Lauantaina tein jotain uskomatonta. Olin illan kotona! Katsoin kaverin kanssa pari leffaa ja tehtiin ruokaa. Tänään olen myös kotona, joka ei nyt ole kauhea ylläri. Olen tehnyt vähän (hyvin vähän) koulujuttuja ja kävin pilateksessa ja salilla.

Niin ja tässä kuva äitille, tällaisen ostin siis sulle, toivottavasti kelpaa.

Toisesta en ole ottanu vielä kuvaa, koska mun kamera on ihan paska, siinä ei ole edes salamaa.

No comments:

Post a Comment