Friday, November 12, 2010

...N'awlins.


Huomenna matkani käy New Orleansia kohden! Päätettiin aika äkkiseltään tehdä joka Pensacola-vaihtarin pakkoreissu. Matkaseurakseni lähtee Jonna, Tori, Eddie ja Juri.

Eilen keskivkona alkoi jo vkonloppu, koska tänään oli Veteran's Day. Eilen tietysti piti päästä juhlimaan kerta torstaina ei ollut tunteja. Mentiin Tonin ja Kiran kanssa hollantilaisten luo aloittelemaan. Ensin meitä piti olla siellä vain me ja hollantiset, mutta jotenkin sitä porukkaa vaan kertyi sinne. Näin olikin parempi, päästiin Ursin kyydillä Fish Houseen, jonne meinattiin muutenkin mennä, vaikka taksilla. Säästyipähän nekin rahat. Fish House oli ihan täynnä ja juomia sai odotella oman aikansa. Tanssilattialle ei päässyt, ainakaan tanssimaan, koska porukkaa oli niin hitosti. Kotimatkalla olin niiiiin väsynyt, olisin voinut nukahtaa autoon. Kotiin kuitenkin tulin nukkumaan.

Tänään tein jopa koulujuttuja Willin kanssa, mutta silti pitäisi nyt vielä jatkaa. Ai niin ja käytiin Chick-Fil-A:ssa lounaalla. Onko se noloa, kun myyjät tuntee mut ja tulee juttelemaan niitä näitä? Vähän niinkuin viime tiistaina kun käytiin Tonin ja Kiran kanssa taas Destinissä ja Guess storen myyjä katsoo mua pitkään ja sanoo "I remember you!" :D
Sain päivän hukattua hyvin nopsasti ja illalla mentiin Buffalo Wild Wingsiin taas syömään. Porukkaamme liittyi Maurice, Martin, Joel ja niiden muutama kaveri. Sieltä jatkettiin Tonin, Kiran ja Martinin kanssa Raveen kattomaan Due Date. Oli kyllä hirmu hauska leffa! Suosittelen!

Nyt pitäisi tosiaan vähän pakkailla tavaroita ja tehdä kouluhommia. Taidan kuitenkin käydä nukkumaan ja huolehtia niistä huomenna. Tiedän, olen laiska.

No comments:

Post a Comment