Tuesday, November 2, 2010

...Halloween.

First I'd like start by saying thank you and I'm really sorry to everyone (I might have been a little annoying)! I had a great Halloween, the best one so far! I'm gonna miss America.

And sorry again for stealing your pics Julia and Nick.


Okei, nyt takaisin suomen kielelle. Halloweenia täällä siis vietetään 31. lokakuuta, eikä niinkuin Suomessa. 31. päivä osui sunnuntaille, joten juhlin Halloweenia perjantaina ja lauantaina, mutta aloitan tapahtumapäivitykset torstaista.

Torstai alkoi hyvin kehnosti. Sales Managementin quiz meni perseelleen ja sain tentin takaisin, joka meni vielä huonommin. Oli muutenkin masentava päivä. Satoi ja Tonin kanssa mentiin Whataburgeriin syömään ja radiosta tuli masentavaa musiikkia.
Iltapäivä taisi mennä lueskellessa ja tehdessä jotain. En oikeasti muista mitä oikein tein. Illalla menin lennokkaiden hollantilaisten ja Joelin kanssa syömään kanaa Buffalo Wings-nimiseen baari/ravintolaan. Oli aika noms.
Joel heitti pari hollantilaista matkoihinsa ja ilta jatkui Joelin, Martinin ja Basin kanssa. Me päätettiin (minun idea!) mennä McGuiresiin, koska torstaisin naiset sai juomat ilmasiksi :P Hih. Otin ehkä muutaman. McGuiresista jatketiin Hopjacksiin. Siellä taisin juoda vaan yhden oluen. Lopulta mentiin Joelin luo kaikki yöksi.

Seuraavana aamuna oli hilpeä meininki. Heräsin aikasin ja tuli herätettyä muutkin :D Niin ja Joelin kämppiksen, Gwanin ilme oli näkemisen arvoinen kun se näki mut sohvalla. Tietysti kun sain kaikki hereille niin itse kömmin Joelin jenkkisänkyyn nukkumaan. Koisin siellä puolille päivin ja söin aamupalaksi banaanin johon Joel välillä heitti maapähkinävoita päälle :P it was pretty gooooood. Katottiin joku hölmö leffa ja matkattiin takas kampukselle.

Illalla menin Loganin luo ja haetiin juomat ja aloitettiin meidän private Halloween-bileet. Laulettiin R. Kellyn I Believe I Can Fly:ta...Toni ja Kira voi todistaa. Sori. Jatkettiin bileitä Maryn luona, jossa oli porukkaa ihan pipona. Me kuitenkin lähdettiin suht aikasin, kun kuultiin sana 'police'. Minä, Logan, Jonna ja Jean lähdettin Club Iceen jatkamaan juhlia. Logan piti saada ensin kuitenkin sisään ja saatiin poke suostuteltua ottamaan se sisälle. Luvattiin, ettei juoteta sille mitään :D Baarista lähdetiin Whataburgeriin ja sieltä kotiin.

Lauantai aamupäivästä ryömittiin Loganin kanssa syömään koululle ja sitten jotenkin sain tapettua aikaa lauantaina. Taaskaan en oikein hahmota miten. Luin kirjaa? Ai niin, yritettiin Jurin kanssa opiskella Consumer Behavioria huonolla menestyksellä.
Sitten aloinkin jo laittautua iltaa varten. Paska vaan, että asu oli tavallaan pilalla. Olin unohtanut korkokengät, hatun ja naamatatskat Loganin luo ja Logan oli vierailemassa äitinsä luona ja Toni oli New Orleansissa. Mutta ei se haitannut menoa loppujen lopuksi.
Nyt randomeja kuvia minusta ja ihmisistä.


It's me! Tuossa nyt on se mun vajaa asu :D


Minä (Yoda) ja Bas (Darth Vader) ja Pikachu! :D


Ralphin asu oli yks parhaista; "LEAVE BRITNEY ALONE!!"


Minä, Julia ja Andi poseerataan kaunihisti.


Minä ja...joku 300-kaveri? En tunne, mutta ihan kiva kuva.


Capt'n Martin ja ylläripylläri minä.


Jotain tässä tapahtuu, mutta mitä? Kuvassa Incredible Maurice, minä, Joel ja Michelle. Tuossa mun kädessä on viimeinen illan juoma, joka oli fatal mistake. Mut Mike's Hard(er) Lemonade on hyvää. Hankkikaa sitä Suomeenkin, kiitos!


Tää nyt on ihan järkyttävä kuva! Mutta laitoin sen koska se on niin hauska :D Kuvassa siis Nick, minä, Gwan (Gwanin asu oli yks parhaista; Antoine, kattokaa Youtubesta, jos ette tiedä) ja Jeremy-pierutyyny.

Ilta oli ihan suht villi. Ei puhuta siitä sitten enempää.
Sunnuntaina sitten opiskeltiin Consumer Behavioria lisää ja välillä käytiin Whataburgerissa...TAAS. Hankkikaa Whataburgerkin Suomeen, kiitos.
Tänään oli sitten se CB tentti ja se meni ihan hyvin, toivottavasti yhtä hyvin ku viimeksi!

No comments:

Post a Comment