Saturday, May 19, 2012

...yesterday.

Toissapäiväisen meikkivoiteen aiheuttaman hermoromahduksen jälkeen ei auttanut muu kuin kävellä Kicksiin ja ostaa uusi meikkivoide. Samalla saatoin ehkä pyörähtää jossakin ruotsalaisessa jättivaateketjun myymälässä.


Tässä siis H&M:n ostoksia. Olen jokin aika sitten aloittanut pienen kuntoiluprojektin ja sitä varten ostin tuon uuden mustan topin. Toppi oli mukavan tuntuista materiaalia ja yllättäen sekin oli helmastaan hieman pidempi, joten sitä on miellyttävä käyttää. Minusta enemmänkin kuin inhottavaa nykiä paitaa alas puolesta selästä, varsinkin jos pitäisi keskittyä liikkumaan eikä vaatteiden oikomiseen. Tässä siis syy miksi suosin aina hieman pidempiä yläosia. Toppi kustansi 19,95€ ja viereinen pusero 14,95€. Raitapaita on siis sama kuin tässä postauksessa, mutta värit ovat toisinpäin. Olen ihastunut nyt selkeästi navysiniseen ja valkoiseen. Eihän siinä, klassinen yhdistelmähän se on.

Kuten varmaan viime aikaisista postauksista huomaa, olen "löytänyt" H&M:n uudelleen. Muistan, kun yläasteella ihastuin H&M:n kuvastoihin, joita siskolleni tuli ja lukiossa tuskin mihinkään muuhun pukeuduinkaan kuin H&M Star-mallisiin farkkuihin ja 4,95€ raitatoppeihin. Jossakin vaiheessa kuitenkin tuli tympääntyminen. Varmaan siinä vaiheessa, kun aloin itse työskennellä vaatemyymälässä ja vaatteisiin sai täysin uutta näkökulmaa. Viimeisen vuoden aikana olen vältellyt puljua kuin ruttoa. Nyt kuitenkin, kun ajan kanssa kahlasi myymälää läpi niin kyllä sieltä jo jotain alkoi löytymäänkin. Välttelyni on suurimmaksi osaksi johtunut laadusta. Edelleenkin olen sitä mieltä H&M:n basic-osasto on täyttä kuraa. Trikoopuserot ovat vuosi vuodelta ohentuneet ja en edes tiedä miten kyseiset puserot pitäisi pestä, jotta ne säilyisivät kunnossa. Minulla on edelleen trikoopaitoja, jotka olen ostanut lukiossa ja ne ovat edelleen ihan käyttökelpoisia. Ei reikiä saumoissa, nyppyjä tms. Toki kangas on haurastunut hieman, mutta mitä sitä voi viidessä vuodessa olettaa tapahtuvan. Tiedän juu, että puuvilla on kallistunut ja jotta H&M on pystynyt pitämään edulliset hintansa, puuvillaan yleensä sekoitetaan jotakin (esim. polyesteriä tai viskoosia) tai kangas ohenee, ihan ymmärrettävää. Itse en vain halua perustrikoopaitojeni hajoavan jo muutamassa pesussa. (Olen muuten huomannut saman laadun huononemisen Ginan perustrikoissa, ne eivät ole enää yhtä napakoita kuin ennen!) Pointtini on, että nykyään pystyn jopa löytämään vaatteita H&M:ltä, mutta olen vain hyvin tarkka siinä mitä ostan. Esim. percalelakanat H&M Home puolella ovat enemmän kuin hintansa veroisia. Vaatteiden suhteen on pakko päästä sormin tunnustelemaan materiaalia ennen kuin uskallan sen kotiini kantaa.


Palataanpa nyt asiaan. Kicksistä ostin siis tuon uuden meikkivoiteen rikkoutuneen tilalle. Kyllähän se melkein 30€:n hinta vähän sydäntä vihlaisi, mutta tuo on paras kokeilemani meikkivoide, josta en aio luopua. Lisäksi sain tuon Puman tuoksunäytteen mukaan. Pakkaus vaikuttaa ainakin kesäiseltä. H&M onnistui lisämyynnissään ja nappasin kassan viereisestä lootasta itselleni 95sentin huulikiillon, jonka sävyn nimi oli Summer Gold, ja näyttää tosiaan enemmän kullaväriselle kuin kuva antaa ymmärtää. Olen todella huono käyttämään mitään huulituotteita, en edes omista yhtäkään huulipunaa, mutta tuon verran uskalsin sijoittaa huulikiiltoon :D Kiilto tuoksuu hyvälle, mutta purkissa näkyvää väriä ei huulille siirtynyt. Se tuo tosiaan sen kiillon huulille, ei sen kummempaa. Koostumukseltaan se oli hyvin tahmainen, joka voi käyttäjästä riippuen olla hyvä tai huono asia.

Sellaista siis eilen. Nyt vietän vapaata viikonloppua ja saa nähdä mitä se tuo tullessaan.

2 comments:

  1. Nyt siun täytyy olla super varovainen tuon uuden meikkivoiteen kanssa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Käärin sen kuplamuoviin ja piilotan patjan väliin! :)

      Delete