Sunday, December 2, 2012

...Burnt Plum.


Jokunen aika sitten tein tilauksen jälleen elfille ja tilauksessa mukana oli mm. suht uusi Studio-sarjan Baked-luomiväri sävyssä Burnt Plum. Yhden napin hinta on £3.75 eli reilu neljä euroa, mutta tavaraa siinä on saman verran kuin esim. Make Up Storen isoissa Microshadow-luomiväreissä. Laatu on kuitenkin hinnastaan huolimatta aivan mahtava! Koostumus on melkeinpä voidemainen (kyse on kuitenkin ihan jauheesta) eli ei varista ja pigmenttisyyskin on ihan huippua.


Sävy on vastaa mielestäni nimeänsä Poltettu Luumu (haha!) todella hyvin. Luomivärissä ei ole glitteriä tai shimmeriä, mutta siinä on aivan upea satiininen hohto. Kova luonnonvalo pesee hieman swatchin upeaa väriä (ja saa kämmenselkäni näyttämään kuolonkalpealta), mutta tuostakin näkee kuinka napin väri siirtyy myös iholle. Sävy on melko raisu ainakin näin neutraalien värien suurkuluttajalle, mutta tuota on äärimmäisen helppo työstää ja sävyn saa häivyteltyä kauniisti.

Tilasinkin tänään Baked-luomivärejä tänään pari lisää, sävyissä Pixie ja Bark. Toivottavasti ne ovat yhtä upeita kuin tämä Burnt Plum-sävy. Tänään elfiltä saakin -50% alennusta koodilla 50305 ja itse ainakin tilasin taas melkoisen määrän roinaa nyt kun noin edullisesti saa.

No comments:

Post a Comment