Friday, November 23, 2012

...Your Body & Lotus.

No nyt olisi varmaan taas pitkästä aikaa hyvä sauma kirjoitella jotakin tänne blogiinkin. Olen nimittäin kieltänyt itseäni kirjoittamasta tänne ja olen ohjannut kaiken kirjoittamisen opinnäytetyötä kohtaan. Eilen sain korjaillun version opparista laitettua menemään ja nyt pidetään peukkuja ja jännätään, että millaista palautetta sieltä oikein tulee takaisin. Nyt tässä odotellessa on siis mainio tilaisuus päästä kirjoittelemaan tännekin.

Ihmiset, jotka tuntevat minut, tietävät minun fanittavan Christina Aguileraa ja keräilevän naisen eri julkaisuja. Se kyllä käy ilmi jo tästä blogista, mikäli hieman taaemmas selailee. Nyt kokoelmaani on saapunut vihdoin täysin uutta tavaraa!


Uusia hankintoja ovat siis Your Body-single (jota en olisi ilman Jussia löytänyt! Kiitokset siis hänelle!) ja uusi albumi Lotus Deluxe Editionina. Ah, kuinka olenkaan ihastunut tuohon Lotus-albumiin! Mielestäni se on aivan loistava. Siinä missä neiti Aguileran Bionic-albumi ei iskenyt minuun kovin kovaa, on tämä albumi tehnyt sitä senkin edestä! Levyllä on monia biisejä, joihin ensi kuulemalta ihastunut, mutta nyt useamman kuuntelukerran jälkeen olen aivan myyty myös niille kappaleille. Pidän myös siitä, että tämä albumi on rehellistä poppia ja mielestäni tämä kuulostaa luontevasti Christinalta. Tämän hetkisiä (nämä siis muuttuvat jatkuvasti) suosikkejani ovat Army of Me, Make the World Move, Let There Be Love, Circles, Best of Me, Just a Fool ja Shut Up.


Kokoelmani kasvoi nyt siis parilla uudella julkaisulla ja lisääkin on joulukuun puolella tulossa. Fanina on ihanaa, että vihdoin tapahtuu! Mielessäni pohdiskelen mikä on albumin seuraava singlelohkaisu ja millaista kiertuetta on luvassa ja olisiko sellaista mahdollista saada Suomessa käymään.

Mitä mieltä te olette? Kuuluuko Christina suosikkeihin vai inhokkeihin?

No comments:

Post a Comment