Wednesday, May 25, 2011

...newbies.

Sain tuossa viime sunnuntaina lisäyksiä kokoelmaani. Tilasin joskus AIKOJA sitten sellaisen neljän pahvikantisen sinkun paketin.


Genie in the Bottle-singlejä on nyt viisi (oikeastaan kuusi, but let's not go there) ja noista uusin on tosiaan tuo oikeanpuolisin pahvikantinen.


What a Girl Wants (onnistun jotenkin aina kirjoittamaan sen What a Gril Wants...) sinkkuihin sain ekan pahvikantisen.


Beautiful sinkkujen kuvan osaa pilata tuo Beautiful remixes-kansi, joka on siis tekstiä lukuunottamatta täysin musta.


Hurt-sinkkuja on myöskin nyt se viisi kappaletta. En tajua miten niitä on kertynyt useampi, sillä en itse liiemmin edes pidä kyseisestä kipaleesta. Onhan se hieno biisi, juu, mutta se ei ole koskaan ollut suosikkejani.

Eilen lähti Nelly.comiin tilaus, kun parin blogin kautta sain alekoodin, jolla sai yli 40€ tilauksesta 20€ alennusta. Tilaukseen lähti shampoo ja hoitoaine (Nellyllä halvempia kuin esim. Kicksissä), kulmien värjäysaine ja se toinen mömmö sitä varten, kenkälusikka ( :D ) ja pipo. Tuli sellainen väkisin 40€ tilaus, kun halusin nuo hiustuotteet ja värjäysaineet ja niistä jäi uupumaan muutama euro.
Nyt siis jännäämään, milloin saan postia Nellyltä. Minulle sieltä tilaaminen ei ole koskaan ollut ongelma, mutta olen kuullut juttuja väärän kokoisista tuotteista (okei, minulle ei nyt edes voi tulla näitä ongelmia) tai että kenkätilauksessa mukana on tullut vain yksi kenkä tms.

Mutta nyt jos vaikka söisi jotain "aamu"palaa ja alkaisi laittautua töitä varten.

2 comments:

  1. Löytyiskö sulta mitään myytävää tällä hetkellä Christina kokoelmasta?

    ReplyDelete
  2. Valitettavasti ei kun en oo saanu mitään uutta muutenkaan ostetuksi pitkään aikaan...tosin nyt syksyllä alan varmaan taas metsästelemään, ilmoittelen sulle kyllä! :)

    ReplyDelete