Thursday, May 5, 2011

...connection problems.

ARGH! Miksi tämä typerä nettitikku ei toimi :( tai siis se toimii...ajoittain. Vähän valikoivasti. Tää netti on ihan suht nopea, mutta kun tää pätkäisee tämän ihan jatkuvasti ja sitten ei onnistu netin uudestaan yhdistäminen millään. Koneen uudelleen käynnistäminen on ainut asia mikä on auttanut, että sen saa taas toimimaan. Jos tätä sattuu joku fiksumpi ihminen lukemaan niin onko vika minussa vai lähmääkö tuo Saunalahden nettitikku?

Nyt voin sitten selittää muista jutuista ja toivoa, että netti kestää sen verran, että saan tämän postauksen ulos.

Pääsiäinen ja vappu meni pitkälti töissä, poikaystävän kainalossa ja perhettä nähdessä. Työkaverit päivittelivät kuinka tylsä minusta on tullut, kun en lähde edes juhlapäivinä viihteelle :D Ei vain jaksa enää mennä. Vaihdossa tuli sen verran juhlittua, että nyt on mitta täysi aika pitkäksi aikaa!


Tässä kuva meidän Sirpaleesta, en saanut sitä asettumaan kuvaan mitenkään fiksusti, mutta nää eläinkuvat on muutenki sellasia, että harva näitä antaumuksella katselee :DEilen tuli pyörähdettyä äitin kanssa kaupungilla ja se suostui kustantamaan mulle business-paidan. Tuossa kuvassa se on jo rypyssä, kun käytin sitä jo tämän aamun aamupalaverissa. Jotenkin musta tuo on ihan raikkaan värinen ja kerrankin kauluspaita istui hyvin! Kiitokset istuvuudesta menee sille 3% elastaanille, jota tuossa on. Hihoja käärin hiukan niin ei tule liiaksi toimistojyyrä-fiilistä. Hintaa paidalla oli 8€ Lindexin alesta.Toinen tämän viikon ostos (ja taitaa jäädä myös tämän viikon viimeiseksi) on kiva Lindexin neulebolero, jossa on tuollaista kivaa "pitsiä" selässä. Ihastuin tuohon jo nettikaupassa ja myymälästä se oli pakko napata mukaan. Hintaa oli 24,95€, mutta mulla oli -25% kuponki, joten hintaa jäi 18,71€.

2 comments:

  1. Nettitikut on just tuollaisia... Mulla ihan sama ongelma jatkuvasti. Mulla on vaan tikku DNA:lta. Perusominaisuus.

    ReplyDelete
  2. Miksei siinä sopimuksessa voi olla jotain kohtaa missä mainitaan mahdollisista harmaista hiuksista ja menetetyistä hermoista?

    ReplyDelete