Tuesday, May 31, 2011

...back to school.

Sain eilen sadepäivään piristystä, kun löysin postilaakostani Nelly.comin pakettini. Sieltä siis löytyi seuraavaa.


Tyypillinen ja jokaiselta löytyvä bad hair day-pipo. Tää oli vain jotain 3,50€ joten lähti mukaan väkisin täytettyyn tilaukseen.


Nämä oli ne tilauksen tärkeimmät: Björn Axenin shampoot ja hoitoaineet värjätyille hiuksille sekä kulmien värjäysmömmöt. Eilen tulikin jo kulmakarvat värjättyä. Sävy oli vaaleanruskea mikä kuitenkin riitti minulle täysin. Joskus pitää varmaan ostaa tuo väriaine ihan mustana niin saa ripset värjäiltyä :P

VINKKI: Älkää tuhlatko rahojanne niihin sekoitustikkuihin, vaan peskää vanhan vesiliukoisen ripsarin harja ja käyttäkää sitä. Näin väri levittyy enemmän itse karvoihin eikä ihoon.

Nyt on taas palattu koulun penkille. Ensimmäinen kesäkurssi kahdesta on aloitettu ja nyt ensimmäisenä on vuorossa Budgeting and Financial Planning. Kurssi ei yllättäen käsittelekään yrityksen budjetointia ja taloussuunnittelua, vaan ainakin nyt aluksi ollaan tehty ihan itsellemme budjettia. Ihan yllättävän fiksulta ja mielenkiintoiselta vaikuttaa. Opettajamme on jenkeistä on kiva kuunnella amerikkalaista aksenttia pitkästä aikaa ja se saikin minut vähän ikävöimään jenkkeihin :)

No comments:

Post a Comment