Thursday, June 30, 2011

...end of June.

Tosiaan tilasin ne Crocsin ballerinat Brandos.fi:stä ja sieltähän ne tulikin sitten viimein. Harmikseni vaan ne oli liian isot. Noissa Crocseissa on hassusti koot, tilasin koon 37/38, jotka oli siis liian isot. Palautukseen meni, en edes vaihtanut sillä Crocsin omasta nettikaupasta sain -20% alennusta, joten sain samat kengät sieltä 9€ halvemmalla. Otin tosiaan sen 36/37 koon. Jospa ne olis vähän paremmat.

Tänään kävin vanhempieni luona leikkimässä hauvavauvojen kanssa. Otin niistä miljoona kuvaa, mutten voi niitä tähän postaukseen laittaa, koska kameran USB-johto on muualla kuin mun luona. Söpöily-kuvat postailen siis myöhemmin, vaikka veikkaan, että harva jaksaa niitä katsoa :D Lemmikkikuvat on vähän niinkuin maisemakuvat matkoilta; itsestään ne näyttää tosi ihanille ja hienoille, mutta muut vois vähempää välittää.

Mun on nyt monta päivää himottanut shoppailla mutta tyhjästä on paha nyhjästä, joten ei nyt tule kyseeseen. Seuraavaksi ostoslistalla on varmaankin noita edellisessä postauksessa mainittuja Wardrobe Essentials-vaatekappaleita ja mitä luultavimmin perus t-paitoja ja toppeja. Palkkapäivää ja lomarahoja odotellessa!

No comments:

Post a Comment