Monday, June 6, 2011

...shopping with a budget.

Kuka sanoi, että shoppailu budjetin kanssa olisi vaikeaa? No okei, toisinaan se on. Mutta mulla kävi tänää erityisen hyvä mäihä.


Aloitin kierrokseni Style Outletista, josta mukaan lähti hirmuinen kasa puuhengareita (ilmaiset!) sekä pari jakkua. Ensimmäinen jakku on Tom Tailorin musta jakku paljettiyksityiskohdilla, josta en millään saanut hyvää kuvaa. Toi oli kerrankin sellanen jakku, joka istui. Hihat on vähän liian pitkät, mutta onneksi tuo vuorikangas on sellaista kivaa lilaa kangasta, joten käärityt hihat näyttää oikeastaan aika kivalle! Hintaa tällä oli huikeat 10€.Löysin myös Twenty8twelven valkean lyhyen jakun, tälläkään ei ollut hintaa kuin se 10€. Taas oli pakko kurkkia alkuperäistä hintaa ja se oli siinä $360 (= n. 250€). Jälleen kerran tuo kymppi oli paljon parempi minun budjetille :D

Seuraavaksi siirryin Kauppakeskus Akseliin ja Lindexille. Sieltä lähti mukaan violetti toppi (14.95€), solmukorvikset (3.95€) ja kaulakoru (7.95€)


Mutta henkkarialen ja 20€ alennuksen jälkeen näillekään ei jäänyt hintaa kuin 1.48€. Me likes!


Lopuksi siirryin Gina Tricotiin, josta ostin ensin vain vaalean farkkumekon. Alunperin hintaa oli 34.95€, mutta koska olin palauttanut aiemmin ostamani shortsit, sain 29.95€ lahjakortin, jonka nyt siis käytin. Hintaa mekolle siis jäi 5€. Sitten huomasin, että leimakorttini on täynnä eli lähdin uudelle reissulle.Äitille ostin pöllökorvikset (7.95€) ja itselleni toisen tuubihuivin, joka minulla oli aikaisemmin tuollaisena pinkkinä. Tällä kertaa siis tuollaisena "mintun"vihreänä (9.95€). Pikkuisen matikkaa: 17.90€-15€ = minulle jäi maksettavaa 2.90€.

Eli siis vaateostoksilleni jäi hintaa alle 30€. Loppukuussa ei tarvitsekaan hirveästi shoppaillakaan :D
Ostinhan minä jotain ihan normaalihinnallakin, jotain mitä oikeasti tarvitsinkin. Eli kasvojen puhdistusaineen. Tämä taisi olla jotakin 6-7€ ja Kicksistä löytyi. Itse en ole kyseisen merkin tuotteita koskaan aikaisemmin käyttänyt, mutta kaverini taisi joskus kehua näitä.

No comments:

Post a Comment