Wednesday, May 23, 2012

...sprays.


Vaikka olen aikalailla peeaa tässä vaiheessa kuuta, oli silti tänään pakko piipahtaan töiden jälkeen kotimatkalla Kicksiin. Käytin nimittäin juuri tänä aamuna hiuslakkani loppuun ja Batisten kuivashampoo on jälleen loppunut. Olen harkinnut kokeilevani jotakin toista kuivashampoota vaihteeksi, mutta nuo Batistet olivat tarjouksessa 5€ luokkaa, joten se sopi budjetilleni juuri nyt parhaiten. Myös lakkavalintani oli suht budjettiystävällinen, se oli n.8€. Kokeilin tuota phc:n Extra Volume Hair Sprayta ja ihan lupaavalle tuotteelle se vaikutti. Suihke oli todellakin hyvin hienojakoista, joten tätä ei tule suihkuteltua kovaksi kypäräksi kovin helposti. Kicksissä houkutti myös moni muu tuote, mutta ehkä sitten ensi viikolla, kun on muutenkin asiaa jälleen kyseiseen myymälään.


Sain testerin jälleen mukaan ja tästä olen oikeastaan hyvin mielissäni. Toisaalta toivottavasti en hurahda Renin kuorintaan, sillä hintaa 150ml tuubilla on yrityksen nettisivujen mukaan £20 (eli Suomessa takuulla enemmän), mutta onhan rakastamani Lumenen Syväpuhdistava Turvenaamiokin sen 15€, vaikka tuubi on vain 100ml.
Noh, joka tapauksessa käyttöön tuo pikkutuubikin tulee.

Ai niin, pakko nyt vähän kehua Garnierin BB-voidetta. Olen käyttänyt tuota meikkipohjana kiireisinä aamuina, jolloin säästän aamuruutineissani aikaa ja aurinkosuojakin on ollut tarpeeseen viime aikoina. Käytän voidetta ihan normaalin meikkipohjan tapaa eli saatan peitevoiteella korjata ihon pieniä virheitä pois näkyvistä ja kiinnitän pohjan puuterilla. Ihoni on hieman rasvoittuva, mutta siitä ei ole näkynyt merkkejä vaan kasvot ovat pysyneet mattana. Silmämeikin tosin pohjustan nykyään MUS:n Cover All Mixin vaaleimmalla sävyllä. BB-voide (joka on kyllä nimetty virheellisesti, ihan tavallinen sävyttävä päivävoide tuo on) nimittäin rullautuu luomivakoon ikävästi. Kuten olen aiemminkin maininnut; mainio tuote, varsinkin hintaansa nähden!

2 comments:

 1. Noita batisten kuivashampoita on meinannut tulla kokeiltua kerta jos toinenkin noiden lupaavalta kuulostavien tuoksujen takia, mutta vielä en ole rohkaistunut. Josko nyt sitten! :D

  http://poptartdame.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse suosittelen ainakin tuota Tropicalia :) Saattaa ehkä olla joillekin liian voimakas tuoksu, mutta itse tykkään tuoksua kookokselle :P

   Delete