Sunday, August 28, 2011

...blasts from past.

Tänään sitten saapui Tonin myötä mun viimeiset tavarat Jenkeistä. En edes muistanut puoliakaan tavaroista, joita olin jemmannut Tonin auton takakonttiin. Ihan kuin olisin saanut uusia vaatteita! Mun omien tavaroiden lisäksi nyt siis saapuivat tuliaiset.


Veljelle hifistely-huppari.
Äidille menee pari korua ja laukkua sekä farkut, siskolle tuo Guess-kaulakoru. (Ai niin ja iskälle on Michael Korsin kravaatti, jonka unohin kuvata, mutta osaatte varmaan kuvitella harmaan perussolmion.)
Sitten näihin mun omiin ostoksiin.


Forever 21:sta tuli raahattua tavaraa, vaikka millä mitalla. Tämä mekko on hävyttömän lyhyt, joten katsotaan meneekö tämä kirpparikasaan, kuten yksi toinen Forever 21-mekko.Kenkiäkin tuli ihan kiitettävä määrä, kuten sandaaleita, luottotennarit ja korkokenkiä. Kuvassa jalkojentappo-Guess kitten-heel avokkaat ja Targetista ostetut kukkanilkkurit. Nuo jälkimmäiset on itseasiassa yllättävän hyvät jalassa sellaisiksi 10 cm koroiksi.
Sain myös vähän iltaluettavaa eli InStyle-kirjan, jonka muistan ostaneeni T.J.Maxxista. Ihan hauskaa hömppää pukeutumisesta ja auttaa varmaan Wardrobe Essential-juttujen löytämisessä.

En edes jaksa laittaa loppuja, tässä oli parhaat palat. Mukana tuli kasa treenivaatteita sekä kolmet hyvät farkkuleggarit, vanhoja viime kesänä Suomesta ostettuja vaatteita, kasa bikineitä ja paljon muuta.

No comments:

Post a Comment