Monday, September 12, 2011

...disappointments.

Tänään kävin vihdoin varaamassa kirpparipöydän! Halusin pöydän aikalailla pöytien alkupäästä, kuten viimeksi (uskoisin, että niissä myy paremmin) ja kappas, sattuikin sitten sama pöytä kuin viimeksi. Koska halusin pöydän tietystä kohtaa, joudun odottelemaan muutaman viikon. Se ei sinällään haittaa ollenkaan, koska en ole vieläkään jaksanut käydä koko vaatekaappia läpi. Mutta siis:
11.10. - 20.11. pöytä 21.
Wilma ja Wihtori
Sinne siis.

Tuohon otsikkoon viitaten...oli suuri pettymys, kun kävin tänään Intersportissa. Tiesin, että siellä myydään ainakin yhtä mallia Crocsin tennareista. Ei juuri niitä, jotka haluan, mutta melko lähellä samaa. Menin siis sovittelemaan kokoja...ja petyin.
Petyin oikeastaan kahteen asiaan:
1.) Pohja. Okei, en voi olettaa, että kengän pohja olisi normaalin kengän oloinen, kun se juju on siinä, että se on kevyempi ja parempi jalalle. Mutta se pohja vaan vaikutti niin kamalalle. Se näytti ihan liikaa muoville ja halvalle sellaiselle. Noissa ballerinoissakin se materiaali näyttää paremmalle.
2.) Koot. Crocseissa on omat koot. Koko 4 vastaa muistaakseni 37,5 ja koko 5 39. Tartteisin 38 tennarit...Pienempi koko otti pottuvarpaasta kiinni ja isompi taas oli aivan liian iso.


Nää nahkaiset tennarit edelleen houkuttaisi, mut mitä jos näissä on ihan samat ongelmat?
Intersportissa sovitin näitä tennareita, joten malli ei ole täysin sama ja se mietityttää.

No comments:

Post a Comment