Sunday, September 4, 2011

...saint oliver.

Niin se syyskuu taas alkoi. Tänään oli aivan ihanan syksyinen, mutta silti niin aurinkoinen päivä. Tänään tehtiin maakuntamatkailua Juvalle maalle ja hienoihin maisemiin, mutta kameraa ei ollut mukana...valitettavasti. Muut ihmiset aina masentuu syksyisin, mutta itse olen aina tykännyt syksystä aivan älyttömästi. Syksyisin aina tapahtuu ja arki on silloin aina jotenkin jännää. Keväisin saan ahdistusmasennusta ja syksyllä taas inspiroidun kaikesta.
On taas tullut tehtyä hankintojakin.. Nämä ovat vanhoja ostoksia, mutta haluan esitellä ne.


Muistaakohan kukaan, kun tein postauksen Clean-hajuvesistä? Nyt vihdoin rohkaistuin hankkimaan Warm Cotton -tuoksun (tuohon kohtaa piti Paavon mielestä tehdä kieliopillinen korjaus... :<<< Se ei viilaa pilkkua, vaan väliviivaa) Kicksistä, koska sain -20% klubitarjouskupongin. Hintaa siis jäi 36€. Toisella alekupongilla ostin Batisten kuivashampoota, joka on mun mielestä parempi kuin Got2b:n kuivashampoo. Pölisee enemmän, mutta hiuksista tulee kyllä aika puhtaanoloiset ja tuoksuu sata kertaa paremmalta! Hintaa ei jäänyt sille kuin ehkä jotain 5€.
Riveriltä ostin Paavolle Park Lanen sukkia ja Guessin bokserit. Sukkia sai kolmet kympillä ja bokserit taisi olla tarjouksessa 16€.


Riveriltä piti myöhemmin ostaa myös itselle työvaatteita. Alla oleva trikoopaita oli 15,95€ ja punainen slipoveri 25,95€. Slipoverit on kyllä niin helppoja. Niillä saa arkisesta asusta helposti siistin. Nämä molemmat ovat siis S.Oliver-merkkisiä.Tämä farkkuhame näytti hengarilla sen malliselta, ettei ikuna sopisi mulle. Päätin silti kokeilla ja tykkään! Hintaa oli 49,95€ ja merkki on QS (by S.Oliver).

Täytyy todeta, että musta on tullut S.Oliver-tyttö. Olen kaikki työvaatteeni valinnut kyseiseltä merkiltä. Muutakin olen sovitellut, mutta olen valinnut parhaimmin istuvat ja hyväntuntuiset materiaalit. Suosittelen.

Tähän loppuun olisin halunnu laittaa kivan kuvan Paavosta, mutta se pakotti mut poistamaan sen :(

No comments:

Post a Comment