Sunday, November 25, 2012

...bM READY Touch Up Veil.


Pakko hehkuttaa jälleen bareMineralsia, vaikka olen niin jo moneen kertaan täällä tehnyt. Tällä kertaa kyseessä on READY-sarjan Touch Up Veil. Oma irto-Veilini on ihan finito, joten tilasin Feel Uniquesta pressatun version. Hintaa sillä oli hitusen alle 22€.

Touch Up Veilin suurimpia plussia on ehdottomasti sen pakkaus. Kompaktin pinta on nahkea, joten se pysyy hyvin käsissä (vaikkakin jauhemaiset tahrat jäävät siihen kiinni ikävästi), mutta typerästi pohjan tarra tekee pohjasta siloisen, joten pöydällä se ei pysy paremmin kuin muutkaan vastaavasti pakatut tuotteet. Tämä Veil on kuitenkin niin helppo ottaa mukaan, eikä tarvise huolehtia jauheiden pöllyämisestä pitkin meikkilaukkua niinkuin irtopuuterien ja tavallisen Mineral Veilin kanssa saattaa käydä. Toinen iso plussa on suojakerroin 15. Tällä hetkellä käytän meikkipohjan alla kosteusvoidetta, jossa on SPF 15, itse meikkipohjassa on SPF 15 ja nyt päälle vielä saman suojakertoimen puuteri eli kasvot on ainakin auringolta suojattu.

Touch Up Veil tuoksuu myös hyvältä. Siinä on jännä saippuainen haju, joka ei välttämättä kaikkia miellytä (mikäpä miellyttäisi?), mutta minun nenääni se tuoksuu ihanalta ja jotenkin puhtaalta. Puuteri ei ole yhtään jauhoinen, mutta siitä saa silti helposti tuotetta irti sekä siveltimellä että vipalla. Käytän koko kasvoille EcoToolsin Bronzer Brushia ja ikävästi rasvoittuvan t-alueen käyn läpi mukana tulevalla vipalla. Vipalla levitettynä Veil häivyttää mukavasti huokosia, mutta lopputulos ei siltikään näytä yhtään pakkeloidulta.

Mielestäni voittaa perus Veilit ihan 6-0 ja tämä varmasti toimii myös nestemäisen meikkivoiteen kanssa. Touch Up Veil jää ainakin minun meikkipussiini.

Onko muilla kokemuksia bareMineralsin READY-sarjasta? Itseäni houkuttaisi kokeilla muitakin READY-sarjan juttuja, joten suosituksia ja mahdollisesti varoituksia olisi hyvä kuulla :)

No comments:

Post a Comment