Thursday, November 1, 2012

...I'm Getting Sunburned & Silent Treatment.

Tein tässä muutaman päivän sisään muutamia ostoksia, jotka ajattelin esitellä. Ja heti ensimmäisenä julistan, etten osaa kuvata mustia vaatteita! :D Ihan mahdoton tehtävä. Jos jollakin on hyviä vinkkejä niin antaa palaa.


Eli älkää välittäkö, vaikka valkea henkari on kadonnut jonnekin, vaan katsokaa tuota QS:n pitsineuletta, eikö olekin ihana! Ostin tämän siis Riveriltä ja se maksoi 39,95€. Ihastuin siihen heti ensi näkemältä ja neuleen oli pakko lähteä minun mukanani kotiin. Kun vastaan tulee vaaterakkaus, niin pakkohan siihen on heti tarttua. Laitoin alle Vilan valkoisen t-paidan, jotta pitsin kuvio tulisi paremmin näkyviin. En ole vielä ehtinyt tätä käyttämään missään, mutta ei varmasti tule sellaista ongelmaa, että tämä jäisi käyttämättä.


Seppälästä ostin kaksi Wet n Wildin palettia, jotka olivat jo pitkään kummitelleet mielessäni. Vasemman puolinen paletti on I'm Getting Sunburned ja oikealla on Silent Treatment. Nämä ovat siis vaain 5,95€/kpl ja laatu on ainakin minun mielestäni ensiluokkaista. Ei vain hintaansa nähden, vaan minusta esim. Diorin palettini kalpenee ja menee häpeämään nurkkaan näiden rinnalla.


I'm Getting Sunburned-paletin melkein hankin jo tuon upean kullan sävyn takia. Myös pronssinen tummanruskea on minusta todella kaunis, vaikka arkimeikkiin näillä ei ehkä olekaan asiaa. Tämä on kuitenkin helppo ja edullinen palettihankinta juhliin, esim. pikkujouluihin. Pinkistä Browbone-sävystä pidin vähiten, (kuten näissä paleteissa yleensäkin Browbone-sävyt eivät ole suosikkejani) vaikka sekin näytti upealta swatchattuna. Kuvasta ei käy ilmi kuinka pigmenttinen ja hohtava sävy oikeasti on.


Silent Treament on jo paljon neutraalimpi paletti. Mielestäni tuo lilaan taittava harmaanruskea on kaunis väri ja varmasti helppo valinta myös arkena. Crease sävy ei ollut yhtä pigmenttinen kuin edellisessä paletissa ja se oli koostumukseltaan hieman jauhoisempi. Se kuitenkin vaikutti helposti työstettävältä sävyltä, esim. sen häivyttäminen vaikuttaa helpolta. Browbone sävy ei ollut mikään lempparini, mutta persikkaan taittava sävy sopii minusta hyvin kulmaluun ja poskipäiden korostamiseen.

Onko muita Wet n Wildin tuotteisiin ihastuineita?

No comments:

Post a Comment