Monday, December 17, 2012

...e.l.f. haul.


Tein jokin aika tilauksen elfille, sillä nettikaupassa oli -50% ja Jatta thecosmeticcrazyperson iski tilauksen tiskiin. Tilaukseen lähti äidillenikin muutama juttu, mutta nyt esittelen oman tilaukseni ja vähän millaisilta tuotteet näin alkuun vaikuttavat. Ilmoitan pelkästään normaalihinnat, sillä yleensä tuotteet niillä hinnoilla myydään. Saa siis hieman paremman käsityksen onko tuote sen hinnan arvoinen. Hinnat ovat ilmotettu Englannin punnissa.


Aloitetaan tylsimmästä tuotteesta eli Studio Under Eye Concealer & Highlighterista. Hintaa normaalisti oli £3.75 ja hankin omani sävyssä Glow/Fair. Putkilo on jännän nahkeapintainen, joka on oikeastaan aika mukava materiaalivalinta. Putkilon toisessa päässä putkiloa on siis peiteaine ja toisessa highlight-sävy.


Peiteaine on mukavan kevyttä ja sopii siksi silmänympäryksille. Sävy levittyy ja häivyttyy helposti. Itse olen kiinnittänyt tämän peittarin bareMineralsin Bisque-peittarilla, joilloin saa aikaan hyvin kestävän lopputuloksen. Higlighteria en ole vielä käyttänyt, sillä siinä on pienen pientä glitteriä, jota en välttämättä halua arkimeikkiini, mutta biletykseen se sopii.


Halusin kokeilla elfin Studio-poskipunia, sillä niistä on hehkutettu pitkin nettiä. Pakkaukset ovat söpöjä ja minusta ne ovat paremman näköisiä kuin monen kalliimman merkin poskarit. Nämä maksoivat kuitenkin vain £3.75/kpl. Tilasin sävyt Tickled Pink (vasemmalla) ja Pink Passion (oikealla).


Molemmat poskipunat ovat laadultaan melkoisen pigmenttisiä, joten yhtään ihmettele niiden keränneen kehuja. Tickled Pink on lämpimämpi korallinen/persikkainen sävy, jonka miellän enemmänkin kesäposkipunaksi. Pink Passion on kylmempi erittäin kirkas pinkki, joka kevyesti poskille siveltynä on varmasti kaunis sävy talven kalpealla iholla. En ole näitä vielä tosi toimissa testannut, sillä olen välttänyt poskipuna muutaman päivän ajan. Poskiin on ilmestynyt kauniita paukamia, joten en halua korostaa niiden punaisuuutta.


Pakkohan minun oli saada Studio Baked luomivärejä lisää aiemman Burnt Plumin kaveriksi! Tilasin sävyt Pixie (vasemmalla) ja Bark (oikealla). Hintaa oli tosiaan vain £3.75 ja näiden laatu on mielestäni todella hyvä, eikä vain hintaansa nähden.


Olin vähän pettynyt Pixie-sävyyn. Nettisivuilla sävy näyttää kylmäpohjaiselle sävylle, mutta sävy on melkeinpä kultaan taittava lämmin sävy. Minusta sävy on melkein korallinen. Bark on taas todella upea sävy, kauniimpi mitä nettisivun kuva antoi ymmärtää, kuitenkin samaa sävyperhettä.


Baked-luomivärit ovat hyvin metallisia ja heijastavat valoa kauniisti, mutta Pixie on hieman duo chrome-tyylinen sävy, sillä heijastaa valoa hieman eri sävyssä, mutten ole varma haluanko kyseistä sävyä välttämättä luomilleni. Ainakaan kovin vahvana. Eli Bark oli nappisävy, mutta Pixie ei niinkään.


Mineral-sarjasta tilasin kaksi huulituotetta. Huulipuna oli $5.00 ja huulikiilto £3.50. Mineral huulipunat ovat hyvin kevyitä ja sopivat juuri tällaiselle raskasta huulimeikkiä inhoavalle. Se vahamainen tunne huulilla on minusta ällöttävä, mutta näistä sellaista ei jää. Mineral huulikiiltoja minulla ei ole aiemmin ollut, mutta koostumus osui näissäkin nappiin. Hieman tahmainen kiilto pysyy huulilla varmasti melko hyvin.


Huulipuna on sävyssä Nicely Nude ja kiilto sävyssä Wild. Huulipuna on kädelle swatchattuna näyttää kauniilta murretulta pinkiltä, mutta huulilla sävy muuttuu omituiseksi. Swatchissa ei näy sitä Nudea ollenkaan, mutta huulilla se nude-sävy tulee esiin, muttei kovin imartelevalla tavalla. Ei siis ollut ehkä minun värini. Kiilto taas oli nappiostos myös sävyltään ja se tulee varmasti käyttöön. Kiilto on läpikuultavaa, mutta tuo vähän sävyäkin huuliin.


Oikeanpuolisin musta Studio Contour-sivellin oli myös tämänkertaisessa tilauksessani. Se vastaa melkolailla perussarjan Eye Crease-sivellintä (vasemmalla), mutta Studio-versio on hieman isompi. Keskimmäinen Mineral-sarjan sivellin on myös Contour-sivellin eli sama nimi, mutta muoto on hieman erilainen ja se ei ole pehmeä kuten kaksi muuta sivellintä. Se on hyvin jämäkkä ja jopa kova. En oikein tiedä mihin sitä käyttäisi, koska sillä ei voi häivyttää jämäkkyytensä vuoksi. Mieleisin näistä on ehkäpä tuo perussarjan sivellin juuri pienuutensa ja pehmeytensä vuoksi, mutta Studio Contour-sivellin on sille hyvä korvaaja.

Tällaisia juttuja tuli siis tilattua tällä kertaa :)

No comments:

Post a Comment