Thursday, December 6, 2012

...a couple of must-haves.

Tällä viikolla posti toi minulle pari juttua, joita jokaisen kosmetiikkafriikin tulisi omistaa. Suomessahan kiitospäivää ei vietetä, mutta onneksi pääsemme nauttimaan kiitospäivän jälkeisestä Black Fridaysta, jolloin kaupoilla (eli myös nettikaupoilla) on mahtavia tarjouksia. Hyödynsin tällä kertaa BeautyBayn -20% alennuksen, jolla hankin tuotteita, jotka tuskin ikinä muuten alentuvat.


Tämä paletti ei varmasti hirmuisesti esittelyjä kaipaa, mutta tässä on minun Urban Decayn Naked 2-palettini! Olen kuullut alkuperäisestä Naked-paletista sekä tästä uudemmasta Naked 2-paletista pelkästään positiivista palautetta ja hirmuista hypetystä. Neutraaleja luomivärejä rakastavana ihmisenä minun oli pakko päästä kokeilemaan toista paleteista. Päädyin uudempaan versioon mieleisempien sävyjen ja pakkauksen takia. Paletin mukana tulee myös miniversio Lip Junkie-huulikiillosta osuvasti sävyssä Naked. Huulikiilto on todella mukava koostumukseltaan ja sävy on käy minulle, mutta myös varmasti melkeinpä kaikille. Normaalisti Naked 2 maksaisi n. 45€, mutta onneksi alennus poisti hinnasta noin yhdeksän euroa.


Naked 2 sisältää 12 upeaa neutraalia sävyä. Mukana tulee kaksipäinen sivellin, jonka toisessa päässä on häivytyssivellin ja toisessa tavallinen litteä luomivärisivellin. Litteä pää on mielestäni hyvä luomivärin levittämiseen ja vastoin ennakko-odotuksiani häivytyssivellin oli se huonompi kahdesta. Se mielestäni ei ollut oikein sopiva tarkoitukseensa. Väri ei tavallaan häivyty kauniisti, kuten esim. e.l.f:in vastaavalla siveltimellä. Sivellin on mielestäni jotenkin liian tönkkö häivyttämiseen. Pakkaus on kuitenkin kestävänoloista tekoa. Tilausta tehdessä mielessäni oli, että Naked 2 on loistava reissaamiseen. Pakkaus on helppo ottaa mukaan ja sävyistä saa silmämeikin tilanteeseen kuin tilanteeseen. Paletissa on iso peili ja osio, jossa sivellin on, on hyvä paikka esim. kajalille tai muillekin siveltimille. Muut luomivärit saa jättää rauhassa kotiin.


Mielestäni sävyt ovat hyvin käytännöllisiä ja laatu on aivan huippua! Sävyvalikoimasta löytyy myös erilaisia laatuja täysin mattaisista hyvin metallisiin. Luomivärit ovat todella pigmenttisiä ja hyvin levittyviä sekä häivyttyviä. Sävyistä saa vaikka minkälaisia yhdistelmiä silmämeikkiin. En swatchannut kaikkia sävyjä, sillä netti on pullollaan kuvia huippuluokkaisista swatchauksista. Sävyt, jotka kuitenkin kämmenselälleni swatchasin ovat (vasemmalta oikealle) Half Baked, Tease, Snakebite, Busted ja Blackout. Lisäksi huulikiilto Naked löytyy oikealta. Kuvailuja sävyistä löytyy esim. täältä.


Halusin myös kunnon luomiväripohjustajan ja päädyin kokeilemaan Too Facedin Shadow Insurancea. Hankin pohjustajan Original-version, joka sopii kaikenlaisiin silmämeikkeihin, mutta Shadow Insurancea saa myös esim. glitterluomiväreille ja korjaamaan luomen sävyä. Pohjustaja piti silmämeikin siistinä koko työpäivän ja vasta reilusti yli 12 tunnin jälkeen luomiväri kerääntyi luomivakoon. (Olin eilen aamuvuorossa sekä tuli valvottua myöhään yöhön, joten testattu on!) Normaalisti Shadow Insurance maksaa n. 22€, mutta Black Friday tarjous alenti hinnan n. 17€. Yhdessä tuubissa tavaraa on 11g (0.35 fl oz), kun taas bareMineralsin pohjustaja maksaa saman verran, mutta tuotetta on tuubissa on vain 3ml (0.1 fl oz). Sekin riittää kyllä pitkälle, mutta hinta on silti melkoinen, kun tavaraa on alle kolmannes Shadow Insurancesta.

Naked 2-paletti oli ensimmäinen Urban Decay-tuotteeni ja Shadow Insurance puolestaan ensimmäinen Too Faced-tuotteeni ja voin sanoa, että so far, so good. Voisin kokeilla myös muita tuotteita kyseisiltä merkeiltä, oli sen verran mukavia ensituttavuuksia!

Ovatko nämä tuotteet muille jo ennestään tuttuja?
Osaisitteko suositella joitakin tuotteita Too Facedilta tai Urban Decaylta?

2 comments:

  1. Shadow Insurencea on jo toinen tuubi yli puolivälin käytetty, olen ollut tyytyväinen! Viime aikoina olen kokeillut sitä myös silmien alle pohjustamaan peitevoidetta, toimii! MUFE:n peittarini on paljon peittävämpi pohjustajan kanssa. UD:n paletit houkuttais täälläkin, mutta olen nykyisin enemmän kallellaan mattaväreihin niin en tiedä kannattaako noita hankkia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. On tosiaan aika kallis paletti jos ainoastaan paletin kolmelle värille tulee käyttöä :p Mutta esim. juuri tuon Tease, joka on matta, on kyllä aivan loistava luomiväri sekä sävyltään että laadultaan! Taitaa tuo Naked 2 lähteä anopillekin tilaukseen joululahjaksi :D

      Delete