Wednesday, December 12, 2012

...travel makeup bag.


Kuten viime postauksessa sanoin, postailen nyt matkameikkipussini sisällöstä. Meikkirutiini pysyy pitkälti samana kuin kotosallakin, mutta tuotteet ovat kompakteja ja/tai hyviksi todettuja. Meikkipussukka on Paavon äidiltä tuliaisiksi saatu ja se on juuri passelin kokoinen mukaan matkalle ja siinä on kätevä kantokahva. Ja onhan se todella söpökin!


Meikkipohjan täytyy tietysti olla mukana. Tällä hetkellä käytän bareMineralsin original- ja matte-pohjan sekoitusta. Orginal minulla on sävyssä Fairly Light ja matte on taas sävyssä Fair. Fairly Light on ehkä nyt hitusen liian tumma/keltainen talvenkalpeille kasvoilleni, joten sekoitan mukaan Fair-sävyä, jossa taas ei yksistään ole tarpeeksi peittokykyä kasvoilleni. Mukana matkassa on tietysti EcoToolsin matkakabuki, jota käytän kyllä aina kotonakin. Paras käyttämäni kabuki!


Meikin kiinnittäjänä käytän bareMineralsin READY Touch Up Veiliä ja töpöttelen sitä kasvoille EcoToolsin Bronzer Brushilla. Bronzer Brush on ihanan tuuhea ja pehmeä, joten sitä on todella miellyttävä käyttää koko kasvoilla. EcoToolsin siveltimet ovat kyllä niin unelmapehmoisia ja vieläpä hyvän hintaisia!


Pohdiskelin ensin otanko poskipunaa ollenkaan mukaan, mutta päädyin kuitenkin ottamaan Physicians Formulan poskipunan mukaan. Tykkään tästä poskipunasta arkimeikissä, koska sillä saa todella luonnollista jälkeä.


Physicians Formulan poskarissa on melko suuri pakkaus itse poskipunaan verrattuna. Poskipunan alta löytyy peili, sekä pieni osio, jossa oli pikkuinen sivellin. Itse pistin pumpulipuikkoja puoliksi saksilla ja nakkasin ne tuonne pikkuiseen osioon. Hyvä niksi pitää puikot puhtaina, eivätkä ne seilaa pitkin meikkipussin pohjia.


Mukana on tietysti poskipunasivellin elfiltä, johon en ole kyllä oikein ihastunut, mutta parempi MUSin sivellin ei pituutensa puolesta mahtunut meikkipussiin. Kosteusvoiteenkin sain mahdutettua meikkipussiin, sillä otin reissuun mukaan Olayn kosteusvoidenäytteen. Tuo näyte on reilun kokoinen, joten siitä riittää vielä useampaan reissuun matkakaveriksi.


Ikivanha H&M:n kulmapaletti lähti tietysti matkaan. Pitäisi varmaan vaihtaa, mutta kun tuo vaalea sävy juuri kiva kulmilleni enkä jaksaisi lähteä etsimään vastaavaa sävyä. Elfin Small Angled Brush ja kulmakarvageeli ovat osa joka päiväistä meikkirutiinia, joten nekin piti ottaa mukaan.


Too Facedin luomaripohjustaja oli mukana ja olen edelleen viehtynyt siihen. Pitää meikin todella siistinä ja no creasing in sight! Todellakin hintansa arvoinen tuote. Vaikka Naked 2-paletin mukana on kaksipäinen sivellin, on elfin Blending Eye Brush hommassaan niin hyvä, että se oli pakko ottaa mukaan. Omistan niitä nykyään kaksi ja matkalla oli toinen niistä mukana. Toista kuvassa näkyvää elfin sivellintä en hirmuisesti käyttänyt, joten se saattaa ensi kerralla jäädä kotiin. Naked 2-palettia käytin näiden kanssa enkä ottanut muita luomivärejä mukaan.


BareMineralsin Big & Bright Eyeliner on mukava perusliner, jonka päälle yleensä kuitenkin laitan jotakin tummaa luomiväriä elfin Eyeliner Brushilla. Se auttaa yleensä rajauksia pysymään paremmin.


Ripsiväri on tietysi pakko ottaa mukaan sekä taivutin. Käytän yleensä vielä ripsikampaa, sillä tuo Maybellinen maskara saattaa nimestään huolimatta paakuttaa ripsiä yhteen. Otin mukaan myös Urban Decayn minihuulikiillon, joka on hyvin huulieni värinen sävy. Se muuten tuoksuu tismalleen samalle kuin Marianne-karkit maistuu!

Nyt olin omaan matkavalikoimaani muuten tyytyväinen paitsi että meikinpohjustaja unohtui kotiin, mutta eipä se juuri haitannut. Minulla tuntui olevan kaikki tarpeellinen mukana, joten olisin voinut lähteä hienompaankin illanviettoon, vaikka tällä kertaa ohjelmassa oli vain rentoilua ja kaupungilla pyörimistä. Joidenkin mielestä meikkejä oli varmasti ihan liikaa mukana ja joistakin taas ihan naurettavan pieni määrä, mutta meitähän on moneen junaan.

No comments:

Post a Comment